Tyttö Kolumbiassa kuva: Meeri Koutaniemi

Lähetys- ja avustustyö

Lähetettynä

Kristillinen kirkko vaeltaa joka päivä lähetyksen tietä.
Meidät on lähetty kohtaamaan. julistamaan, auttamaan ja kanssakulkemaan.
Kirkon perustehtävä on elää todeksi Matt. 28:18-20.

Tervetuloa tutustumaan seurakuntamme lähetystoimintaan ja osallistumaan yhteiseen missioon.

Vuosi 2021

Vuoden 2021 aikana seuraamme korona-pandemian aiheuttamia toiminnan rajoitteita kulloisenkin alueellisen ohjeistuksen mukaan.

Hannat, Saarat ja Liisat -piiri:

Hannat, Saarat ja Liisat -raamattu-, rukous- ja lähetyspiiri kokoontuu Pikkusalissa joka toinen torstai klo 12.00-13.30. Kokoontumisissa mm. luemme Raamattua, muistamme rukouksella ajankohtaisia asioita, viihdymme yhdessä ja tuemme Sanansaattajien radiotyötä Tigrinjan-kielisten ihmisten keskuudessa.

Syyskaudelle 2021 varatut piirin tapaamispäivät: 30.9., 14.10., 28.10., 11.11., 25.11. ja 9.12.

Ajankohtaisia kuulumisia lähetyksen saralta:

SLinkki avautuu uudessa välilehdessäuomen Lähetysseuran Namibiatyön juhlavuosi on päättymässäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

SLinkki avautuu uudessa välilehdessäLS:n kuulumisia BoliviastaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Medialähetysjärjestö Sanansaattajat: Linkki avautuu uudessa välilehdessäKriisiradio tuo avun tulvista kärsivään BihariinLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Lähetysyhdistys Kylväjän kuulumisia MongoliastaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys - SLEY: LähetysblogejaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Tervetuloa mukaan seurakuntamme lähettävään toimintaan!

Mitä minä voisin tehdä?

Sinäkin voit osallistua ja tukea lähetystyötä

- muistamalla rukouksin nimikkolähettejämme ja nimikkokohteissa tehtävää työtä
- liittymällä nimikkolähettimme kirje- ja ystävärenkaaseeen