Tyttö Kolumbiassa kuva: Meeri Koutaniemi

Lähetys- ja avustustyö

Lähetettynä

Kristillinen kirkko vaeltaa joka päivä lähetyksen tietä.
Meidät on lähetty kohtaamaan. julistamaan, auttamaan ja kanssakulkemaan.
Kirkon perustehtävä on elää todeksi Matt. 28:18-20.

Tervetuloa tutustumaan seurakuntamme lähetystoimintaan ja osallistumaan yhteiseen missioon.

Kevät 2020

Kevään 2020 lähetystoiminta peruuntuu koronavirustilanteen takia, mutta kerään tälle sivulle linkkivinkkejä lähetysjärjestöjen kuulumisista. Voit myös muistaa lähetystoimintaa esirukouksissasi ja järjestöjen kotisivuilta löytyy ohjeet siihen, kuinka voit halutessasi tukea niiden toimintaa. Kiitos sinulle kiinnostuksestasi ja innostuksestasi!

Ajankohtaista lähetyksen saralta:

Suomen Lähetysseura lahjoittaa 30.000€ katastrofiapua Tansaniaan

SLS:n lähettien pääsiäiskuulumisia Hong Kongista:

Medialähetysjärjestö Sanansaattajat: Esirukousseinä - Jätä oma rukousaiheesi ja rukoile toisten puolesta:

Kylväjä: Korona toi lähettejä Suomeen ja Lähetyshetket koteihin:

Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys - SLEY: Lähetysblogeja

Hannat, Saarat ja Liisat-piiri - piirin loppukevään kokoontumiset peruttu korona-viruksen takia. Tervetuloa mukaan syksyn toimintaan!

Hannat, Saarat ja Liisat- raamattu-, rukous- ja lähetyspiiri kokoontuu Pikkusalissa joka toinen torstai klo 12.00-13.30. Kokoontumisissa mm. luemme Raamattua, muistamme rukouksella ajankohtaisia asioita, viihdymme yhdessä ja tuemme Sanansaattajien radiotyötä Tigrinjan-kielisten ihmisten keskuudessa.

Tervetuloa mukaan seurakuntamme lähettävään toimintaan!

Mitä minä voisin tehdä?

Tule mukaan toimintaamme!

Lähetysillat

To 13.9. klo 18.00 Pikkusalissa: Bolivian lapset, SLS

To 27.9. klo 18.00 Pikkusalissa: Urheilulähetystyö, Kylväjä

To 4.10. klo 18.00 Pikkusalissa: Radiolla rautaesiripun taa—SanSa 45v., Sanansaattajat

To 11.10. 18.00 Majataloilta: Pekka Simojoki & co.

To 25.10. klo 18.00 Pikkusalissa: SLEY— Piirivastaava Petri Harju

To 8.11. klo 18.00 Pikkusalissa: Keski-Aasian työ burjaattien parissa, Kylväjä

To 22.11. klo 18.00 Pikkusalissa: Audiobox Jaavalla ja Toivoa naisille Sysmässä Sanansaattajat

To 13.12. klo 18.00 Pikkusalissa: Vammaisten lasten parissa tehtävä työ Kambodzassa, SLS

Hannat, Saarat ja Liisat-piiri

Naisten Raamattu- ja lähetyspiiri Hannat-Saarat-Liisat kokoontuu seurakuntatalon Pikkusalissa joka toinen torstai klo 12.00 - 13.30.

Syksyn 2018 kokoontumiset:
6.9.
· 20.9.
 4.10.
 18.10.
  1.11 .
 15.11.
 29.11.
 13.12.

Piirissä vierailee seurakunnan työntekijöitä, mutta piiri toimii oma-aloitteisesti toimintaansa organisoiden. Kokoontumisen alussa nautitaan kahvit, jonka vapaaehtoisella kahvirahalla tuemme seurakuntamme nimikkokohdetta, tigrinjan-kielistä kristillistä radio-ohjelmaa Eritreassa Medialähetys Sanansaattajien kautta.

- - - - -

Sinäkin voit osallistua ja tukea lähetystyötä.

- muistamalla rukouksin nimikkolähettejämme ja nimikkokohteissa tehtävää työtä
- liittymällä nimikkolähettimme kirje- ja ystävärenkaaseeen
- ottamalla taloudellisen vastuun esim. kummilapsen koulutuksesta
- sytyttämällä kirkossa käydessäsi lähetyskynttilän