Seurakuntatoimisto palvelee ma, ke ja to 9-13

Kirkolliset ilmoitukset to 6.6.-to 20.6.

Kirkolliset ilmoitukset julkaistaan kahden viikon välein.

JUMALANPALVELUKSET
Jumalanpalvelukset ovat seurattavissa nettiradiosta, Youtubesta ja Järviradiosta 89,6 MHz.

Messu su 9.6. klo 10 kirkossa. Kutsu Jumalan valtakuntaan.
Messu su 16.6. klo 10 kirkossa. Kadonnut ja jälleen löytynyt.

TAPAHTUMAT
Tavataan torilla keskiviikkoisin klo 10-12. Tarjolla kahvia ja kohtaamisia suihkulähteen luona. Peruuntuu sateella.
Rauhanyhdistyksen seurat su 16.6. klo 17 srk-talossa.
Juhannusjuhla lähetyksen merkeissä Lummeniemessä pe 21.6. klo 18.
Juhannuspäivän kansanlaulukirkko la 22.6. klo 12 kirkossa.

MUUTA
Osallistu keruuseen: Mitkä ovat Viitasaaren pyhät paikat? Tämän vuoden teemaan liittyen koostamme valokuvanäyttelyä paikoista, jotka Viitasaarella koetaan pyhiksi. Lähetä esitykseksi pyhästä paikasta 15.6. mennessä: tuija.siidorow@evl.fi tai viestinä p. 050 5884 901. Mukaan oma nimi ja puh. mahdollista lisätiedustelua varten ja mielellään perustelu.
Seurakunnan vene on lainattavissa Vanhan Kirkkosaaren hautausmaakäyntejä varten. Vene on vanhan sillan vieressä kirkon puoleisessa rannassa. Avain R-kioskilta.
Eväsreppu pe klo 9.30-11 srk-talon alakerrassa Takataskussa. Ilmainen aamupalaa ja ruokajako.

Seurakunnan somekanavat:

Youtube: Viitasaaren_seurakunta