Huom. Koronaviruksen leviämisen estämiseksi olemme Kirkkohallituksen suosituksen mukaisesti peruneet lähes kaikki tapahtumat.

KIRKOLLISET ILMOITUKSET 25.3.2020

JUMALANPALVELUKSET

Sanajumalanpalvelus su 29.3. klo 10 kirkossa, ei avoin. Radiointi Järviradioon 89,6 MHz. Kärsimyksen sunnuntai. Antti Hiltunen. Virret: 80, 275, 79: 1-6, 9, 600, 324: 5,6.

Sanajumalanpalvelus su 5.4. klo 10 kirkossa, ei avoin, radiointi Järviradioon.

MUUTA

Kirkko ja seurakuntasali avoinna hiljentymistä ja rukousta varten:
- kirkko su klo 11-13 ja to klo 16-18
- srk-sali ti klo 10-12.
Paikalla on srk:n työntekijä.

Yhteisvastuukeräys: Lipaskeräys peruuntui, mutta voit lahjoittaa keräykselle tekstiviestillä: Lähetä viesti numeroon 16588. Kirjoita viestikenttään APU5 (jolloin lahjoitat 5€) tai APU10 (10€) tai APU20 (20€).

Diakoniatoimisto on auki ajanvarauksella, soita tai viestitä Annelille p. 050 588 4906 tai anneli.palonen@evl.fi

Oletko yksinäinen ja tarvitsisit apua asiointiin koronaviruksen vuoksi? Tai haluaisitko sinä auttaa jotain apua tarvitsevaa? Ota yhteys Anneliin p. 050 588 4906.

Eväsreppu to 26.3. srk-talolla klo 12 alkaen: Valmista ruokaa on jaossa kotiin vietäväksi, kun emme voi koronan takia syödä yhdessä.

Seurakunnan työntekijät ovat tavoitettavissa puhelimella ja sosiaalisen median kautta. Ota rohkeasti yhteyttä!

ASIOINTI SEURAKUNNAN VIRASTOISSA EPIDEMIAN AIKANA

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi olemme joutuneet perumaan tilaisuudet, ryhmätoiminnan ja muut kokoontumiset, lukuun ottamatta jumalanpalveluksia ja kirkollisia toimituksia. Jumalanpalvelukset radioidaan.

Kirkkoherranviraston asiointi tapahtuu puhelimella 014 333 4920 tai sähköpostilla viitasaaren.seurakunta@evl.fi. Tarvittaessa sovitaan tapaaminen.

KIRKOLLISET ILMOITUKSET 18.3.2020

JUMALANPALVELUKSET

Sanajumalanpalvelus su 22.3. klo 10 kirkossa. Marian ilmestymispäivä. Herran palvelijatar. Jussi Summala. Virret: 52, 53, 256:1-, 225, 329:1,3,9. Radiointi Järviradioon 89,6 MHz. Paikalla ovat vain jumalanpalveluksen toteuttajat. Jumalanpalvelusta voi seurata radiosta, kirkkoon ei voi tulla tulla.

Sanajumalanpalvelus su 29.3. klo 10, vain sähköisten kanavien kautta.

TAPAHTUMAT JA ASIOINTI SEURAKUNNAN VIRASTOISSA KORONAVIRUSEPIDEMIAN AIKANA

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi olemme joutuneet peruuttamaan toistaiseksi kaikki seurakunnan järjestämät tilaisuudet, ryhmätoiminnan ja muut kokoontumiset, lukuun ottamatta jumalanpalveluksia ja kirkollisia toimituksia. Jumalanpalvelukset lähetetään sähköisten kanavien kautta. Kirkollisiin toimituksiin voi osallistua korkeintaan kymmenen ihmistä. Työntekijät ovat kuitenkin tavoitettavissa, ota yhteyttä puhelimitse tai viesteillä.

Kirkkoherranviraston asiointi tapahtuu puhelimitse 014 333 4920 tai sähköpostilla viitasaaren.seurakunta@evl.fi. Tarvittaessa sovitaan tapaamisista.

Diakoniatoimisto toimii toistaiseksi vain ajanvarauksella, puh. 050 588 4906/ Anneli Palonen.

Yhteisvastuukeräyksen lipaskeräys on peruttu. Palataan asiaan myöhemmin.

"Hyvyyden voiman uskollinen suoja piirittää meitä, kuinka käyneekin.

Illasta aamuun kanssamme on Luoja. Häneltä saamme huomispäivänkin." Virsi 600.