Lummeniemen leirikeskus

Lummeniemi

Lummeniemen leirikeskus

Lummeniementie 125, 44500 Viitasaari

 

Avantouinti

Avantouintikausi 2022-23 alkaa syyslomaviikolla tiistaina 18.10.

Vuorot tiistaisin: 
- klo 15–17 naiset 
- klo 17–19 miehet
- klo 19–21 naiset 

Maksut: 4 €/kerta ja kausimaksu 80 €. 

Kesäaikaan Lummeniemi on suurimmaksi osaksi leirien käytössä. Tällöin myös saunat ja uintipaikat on varattu leiriläisten käyttöön kaikkina kellonaikoina. Vapaita aikoja esimerkiksi saunan ja takkatuvan vuokraukseen voi tiedustella seurakuntatoimistosta.


---

Lummeniemen leirikeskuksen omat verkkosivut ovat avautuneet, lisää kuvia ja tietoa sieltä (suomeksi):
LUMMENIEMEN LEIRIKESKUSLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Lummeniemen leirikeskuksen tilat ovat ahkerassa käytössä ympäri vuoden.

Lummeniemen leirikeskus alkoi hahmottua 1960-luvulla, jolloin sinne siirrettiin pappilan vanhoja rakennuksia. Päärakennuksena on pappilan vanha väentupa. Ajan saatossa tiloja on uudistettu useita kertoja.

Lummeniemen leirikeskus sijaitsee Viitasaarella 4-tien läheisyydessä luonnonkauniin Keitele-järven rannalla. Majoitusrakennuksessa on tilavat ja viihtyisät huoneet kolmeen yksikköön jaettuna. Jokaiselle majoitushuoneelle on oma wc ja suihku.

Huonekoot
3 kpl 1 hh
2 kpl 3 hh
8 kpl 4 hh

Lisävuodepaikat mukaanlukien majoitustilaa on enimmillään 48 henkilölle.

Huoneiden lisäksi käytettävissä on kolme yhteistä tilaa, joissa kaikissa on keittiövarustus ja televisio. Huoneet sijoittuvat näiden kolmen tilan ympärille niin, että kuhunkin yksikköön on oma sisäänkäynti.

Lummeniemen leirikeskus on erinomainen leirien, koulutustapahtumien, kokousten sekä perhejuhlien pitopaikka. Lemmikkieläimiä Lummeniemeen ei saa tuoda.

Päärakennuksessa on juhlasali ja kaksi ruokasalia, joista toista voidaan käyttää myös kokoustilana. Leirikeskus tarjoaa perhejuhlillenne edullisesti rauhallisen ja luonnonkauniin pitopaikan jopa yli sadalle vieraalle. Se on myös ryhmille oivallinen ruokailupaikka. Juhlasaliin mahtuu ruokailemaan 70-80 henkilöä ja pienempään saliin 30. Yhteen saleista katetaan tavallisesti tarjoilupöydät.

Leirikeskus on erityisesti lapsiperheille soveltuva edullinen lomapaikka vaikka yhdessä ystäväperheen kanssa. Keiteleen puhdas vesi takaa uintinautinnon ja läheinen Savivuori tarjoaa pururadat, kuntoportaat ja marjamaastot. Vuorella on opastettu luontopolku ja leirikeskuksen rannassa kota, johon voi tehdä retken vaikkapa makkaranpaiston merkeissä.

Savivuoren laskettelurinne sijaitsee aivan leirikeskuksen vieressä (100 m). Kolme valaistua rinnettä, joilla on pituutta n. 500 m ja korkeusero 70 m, Half Pipe -lumilautarata ja ruuhkaton hissi ovat Viitasaaren kaupungin omistuksessa. Rinteillä on myös välinevuokraamo ja hiihtokoulu. Lisäksi lähimaastossa on maastohiihtolatuja 2, 3, 5 ja 7 km, valaistua latua 3 km. Keitele-järvi on lomalaisten käytössä ympäri vuoden tarjoten mahdollisuudet veneilyyn, kalastukseen ja jäähiihtoon.

Kaksi saunaa palvelee lomalaisia ympäri vuoden - vanhemmassa saa makoisat löylyt puukiukaasta ja uudemmassa on tilaa 20 vieraalle kerrallaan. Se onkin talvisin avantouimareiden kokoontumispaikka. Uusi sauna on loistossaan takkahuoneen kanssa, sillä se on juuri remontoitu.

Hinnasto

Tule viihtymään Lummeniemeen!

Erlebnisse für die ganze Gruppe!

Ferienzentrum Lummeniemi
Das erneuerte Ferienzentrum Lummeniemi liegt in Viitasaari an der Nationalstraße 4 (E 75) am wunderschönen Keitele-See. Im Ferienzentrum gibt es geräumige, gemütliche Zimmer. Davon sind drei Einbett-, drei Dreibett- und sechs Vierbettzimmer. In jedem Zimmer gibt es ein eigenes WC und eine Dusche. Für Gruppen stehen zusätzlich drei Arbeitsräume mit Kochmöglichkeit und Fernseher zur Verfügung. Das Ferienzentrum Lummeniemi eignet sich vorzüglich für Ferienlager, Schulungen, Tagungen sowie Familienfeiern. Im Hauptgebäude gibt es einen Festsaal und zwei Speiseräume, von denen einer als Konferenzraum benutzt werden kann. Das Ferienzentrum bietet für Ihre Familienfeier eine preiswerte, ruhige und wunderschöne Umgebung für bis zu 200 Gäste.

Lummeniemen parkkipaikalla on pysäköintitilaa 30-40:lle autolle. Lisäksi leirikeskuksen pihapiiriin voi pysäköidä n. 15-20 autoa.

Esteetön kulku Esteetön kulku
Pysäköinti Pysäköinti
wc wc

Tapahtumat

ti 27.9. klo 17.00 -21.00

Lummeniementie 125, 44500 Viitasaari

Naisten liikunta- ja saunailta

Naisten liikunta- ja saunailta Lummeniemen saunalla kaikenikäisille naisille. Tule liikkumaan, saunomaan, iltapalalle ja näin viettämään iltaa muiden naisten kanssa.
su 11.12. klo 13.00

Lummeniementie 125, 44500 Viitasaari