Lummeniemen leirikeskus

Lummeniemi

Lummeniementie 125 , 44500 Viitasaari

Lummeniemen leirikeskus

Lummeniemen leirikeskuksen tilat ovat ahkerassa käytössä ympäri vuoden.

Lummeniemen leirikeskus alkoi hahmottua 1960-luvulla, jolloin sinne siirrettiin pappilan vanhoja rakennuksia. Päärakennuksena on pappilan vanha väentupa. Leirikeskus nykyaikaistettiin 1982 - 1983, jolloin rakennettiin ajanmukaiset majoitustilat. Vuonna 1997 tehtiin täydellinen keittiöremontti, jolloin rakennettiin uudet ruokailu- ja kioskitilat.

Lummeniemen leirikeskus sijaitsee Viitasaarella 4-tien varrella luonnonkauniin Keitelejärven rannalla. Majoitusrakennuksessa on tilavat ja viihtyisät huoneet. Jokaisessa huoneessa on oma wc ja suihku.

Huonekoot
3 kpl 1 hh
2 kpl 3 hh
8 kpl 4 hh

Lisävuodepaikat mukaanlukien majoitustilaa on enimmillään 48 henkilölle.

Huoneiden lisäksi käytettävissä on kolme ryhmätyötilaa, joissa kaikissa on keittiövarustus sekä televisio.

Lummeniemen leirikeskus on erinomainen leirien, koulutustapahtumien, kokousten sekä perhejuhlien pitopaikka. Lemmikkieläimiä Lummeniemeen ei saa tuoda.

Päärakennuksessa on juhlasali ja kaksi ruokasalia, joista toista voidaan käyttää myös kokoustilana. Leirikeskus tarjoaa perhejuhlillenne edullisesti rauhallisen ja luonnonkauniin pitopaikan jopa yli sadalle vieraalle. Se on myös ryhmille oivallinen ruokailupaikka. Juhlasaliin mahtuu ruokailemaan 70-80 henkilöä ja pienempään saliin 30. Yhteen saleista katetaan tavallisesti tarjoilupöydät. Lisäksi on takkahuone, jossa sopii pitämään pienen iltatilaisuuden tms.

Leirikeskus on erityisesti lapsiperheille soveltuva edullinen lomapaikka. Keiteleen puhdas vesi takaa uintinautinnon ja läheinen Savivuori tarjoaa pururadat ja marjamaastot. Vuorella on opastettu luontopolku ja leirikeskuksen rannassa kota, johon voi tehdä retken vaikkapa makkaranpaiston merkeissä.

Savivuoren laskettelurinne sijaitsee aivan leirikeskuksen vieressä (100 m). Kolme valaistua rinnettä, joilla pituutta n. 500 m ja korkeusero 70 m, Half Pipe -lumilautarata ja ruuhkaton hissi ovat Viitasaaren kaupungin omistuksessa. Rinteillä on myös välinevuokraamo ja hiihtokoulu. Lisäksi lähimaastossa on maastohiihtolatuja 2, 3, 5 ja 7 km, valaistua latua 3 km. Keitele-järvi on lomalaisten käytössä ympäri vuoden tarjoten mahdollisuudet veneilyyn, kalastukseen (vene vuokrattavana) ja jäähiihtoon.

Päärakennuksessa sijaitsee lämpimät kioski- ja kahvilatilat aivan rinteen juurella.

Kaksi saunaa palvelee lomalaisia ympäri vuoden - vanhemmassa saa makoisat löylyt puukiukaasta ja uudemmassa on tilaa 20 vieraalle kerrallaan. Se onkin talvisin avantouimareiden kokoontumispaikka.


Tule viihtymään Lummeniemeen, varaa ryhmällesi rentouttava ruokatauko kauniissa ympäristössä, ilman parkkiongelmia.

 

Erlebnisse für die ganze Gruppe !

Ferienzentrum Lummeniemi
Das erneuerte Ferienzentrum Lummeniemi liegt in Viitasaari an der Nationalstraße 4 (E 75) am wunderschönen Keitele-See. Im Ferienzentrum gibt es geräumige, gemütliche Zimmer. Davon sind drei Einbett-, drei Dreibett- und sechs Vierbettzimmer. In jedem Zimmer gibt es ein eigenes WC und eine Dusche. Für Gruppen stehen zusätzlich drei Arbeitsräume mit Kochmöglichkeit und Fernseher zur Verfügung. Das Ferienzentrum Lummeniemi eignet sich vorzüglich für Ferienlager, Schulungen, Tagungen sowie Familienfeiern. Im Hauptgebäude gibt es einen Festsaal und zwei Speiseräume, von denen einer als Konferenzraum benutzt werden kann. Das Ferienzentrum bietet für Ihre Familienfeier eine preiswerte, ruhige und wunderschöne Umgebung für bis zu 200 Gäste.

Lummeniemen parkkipaikalla on pysäköintitilaa n. 30-40:lle autolle. Lisäksi leirikeskuksen pihapiiriin voi pysäköidä n. 15-20 autoa.
Pysäköinti
wc
Esteetön kulku

Tapahtumat

la 28.11. klo 9.00 -18.30

Lummeniementie 125, 44500 Viitasaari

Hiljaisuuden retriittipäivä

Tervetuloa hiljentymään ja rauhoittumaan päiväksi arjen kiireistä!