Voit lähettää rukouspyynnön seurakunnalle

Rukouspyynnön eli esirukouspyynnön voi  jättää esimerkiksi seurakuntatalon etuseinässä olevaan lukittuun, alumiininväriseen esirukouslaatikkoon. Laatikko on Pappilantien puolella.

Kirkossa on esirukousenkeli, jonka kahteen koriin voi tuoda sekä aikuisten että lasten rukouspyyntöjä ja kiitoksia. Rukouspyynnön voi kirjoittaa tai piirtää, Jumala ymmärtää sen kyllä. Kirjoitetut pyynnöt luetaan ääneen esirukouksen yhteydessä ellei pyynnön jättäjä laita erikseen mainintaa, että ei saa lukea ääneen.

Esirukousenkelin on valmistanut Sydän-Suomen diabetesyhdistys, jossa Esko Kinnunen ja Seppo Niskanen tekivät puuosat ja Annikki Nerg (kuvassa) maalaustyön.

Esirukouspyyntöjä voi lähettää myös sähköpostilla pappien sähköposteihin: yhteystiedot.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kuva: ST

Esirukouspyyntö

Voit lähettää esirukouspyynnön tai -pyyntöjä tällä lomakkeella. Esirukouspyynnöt menevät seurakuntamme papeille. Pyynnöt huomioidaan jumalanpalveluksessa tai muussa seurakunnan tilaisuudessa niin, että henkilöiden yksityisyys säilyy.