Tyttö Kolumbiassa kuva: Meeri Koutaniemi

Lähetys- ja avustustyö

Lähetettynä

Kristillinen kirkko vaeltaa joka päivä lähetyksen tietä.
Meidät on lähetty kohtaamaan. julistamaan, auttamaan ja kanssakulkemaan.
Kirkon perustehtävä on elää todeksi Matt. 28:18-20.

Tervetuloa tutustumaan seurakuntamme lähetystoimintaan ja osallistumaan yhteiseen missioon.

Vuosi 2022

Vuoden 2022 aikana seuraamme korona-pandemian aiheuttamia toiminnan rajoitteita kulloisenkin alueellisen ohjeistuksen mukaan.

Hannat, Saarat ja Liisat -piiri:

Hannat, Saarat ja Liisat-piiri jatkaa toimintaansa kokoontuen kahden viikon välein torstai-päivisin.

Hannat, Saarat ja Liisat -raamattu-, rukous- ja lähetyspiiri kokoontuu Pikkusalissa joka toinen torstai klo 12.00-13.30. Kokoontumisissa mm. luemme Raamattua, muistamme rukouksella ajankohtaisia asioita, viihdymme yhdessä ja tuemme Sanansaattajien radiotyötä Tigrinjan-kielisten ihmisten keskuudessa.

Talvi-ja kevätkaudelle 2022 varatut piirin tapaamispäivät: 13.1., 27.1., 10.2., 24.2., 10.3., 24.3., 7.4., 21.4., 5.5. ja 19.5.

Syyskauden 2022 tapaamispäivät:

Lähettivierailut, nuotioillat, tapahtumat ja konsertit

* Nimikkolähettimme Tero Ruotsala osallistuu netin välityksellä Haapaniemen koulun kansainvälisyyspäivään keskiviikkona 11.5.

* Keskiviikkona 8.6. klo 18.00 Lähetyksen lauluilta Keihärinkoskella. Mukana Antti Hiltunen ja Alpo Syvänen

* Sunnuntaina 21.8. klo 18.00 vietetään lähetyksen nuotioiltaa Irma Heikkisen kotona, Aronniementie 694E. Illassa mukana Antti Hiltunen ja Alpo Syvänen.

Ajankohtaisia kuulumisia lähetyksen saralta:

Lähetysyhdistys Kylväjä on uusinut kotisivustonsa. Suosittelen lämpimästi tutustumaan uusittuihin sivuihin!Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Meidän seurakuntamme tukee SLEY:n internet-lähetystyötä Japanissa. Ohessa SLEY:n Japanin-työn nettisivut.

Sanansaattajat toimii medialähetysjärjestönä, eli pyrkii tavoittamaan eri mediavälineiden kautta ihmisiä. Tutustu SanSa:n saamaan kuulijapalautteeseen tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Suomen Lähetysseuran nimikkolähettiperheemme työskentelee Kambodzassa. Käy vilkaisemassa minkälaista uutisointia SLS:n kotisivuilta löytyy Kambodzasta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tervetuloa mukaan seurakuntamme lähettävään toimintaan!

Mitä minä voisin tehdä?

Sinäkin voit osallistua ja tukea lähetystyötä

- muistamalla rukouksin nimikkolähettejämme ja nimikkokohteissa tehtävää työtä
- liittymällä nimikkolähettimme kirje- ja ystävärenkaaseeen