Tyttö Kolumbiassa kuva: Meeri Koutaniemi

Lähetys- ja avustustyö

Lähetettynä

Kristillinen kirkko vaeltaa joka päivä lähetyksen tietä.
Meidät on lähetty kohtaamaan. julistamaan, auttamaan ja kanssakulkemaan.
Kirkon perustehtävä on elää todeksi Matt. 28:18-20.

Tervetuloa tutustumaan seurakuntamme lähetystoimintaan ja osallistumaan yhteiseen missioon.

Vuosi 2022

Tervetuloa mukaan lähetyksen pariin!

Hannat, Saarat ja Liisat -piiri:

Hannat, Saarat ja Liisat-piiri jatkaa toimintaansa kokoontuen kahden viikon välein torstai-päivisin.

Hannat, Saarat ja Liisat -raamattu-, rukous- ja lähetyspiiri kokoontuu Pikkusalissa joka toinen torstai klo 12.00-13.30. Kokoontumisissa mm. luemme Raamattua, muistamme rukouksella ajankohtaisia asioita, viihdymme yhdessä ja tuemme Sanansaattajien radiotyötä Tigrinjan-kielisten ihmisten keskuudessa.

Syyskauden 2022 tapaamispäivät:

8.9., 22.9., 6.10., 20.10., 3.11., 17.11., 1.12. ja 15.12.

Lähettivierailut, nuotioillat, tapahtumat ja konsertit

* Suomen Lähetysseuran syyskeräys - Tasauskeräys toteutetaan jälleen Viitasaaren keskustan alueella. Keräyspäivät ovat 14.-15.10.. Kiitos sinulle jos ehätät auttamaan joko kerääjänä tai lahjoittajana! Keräysvuoroja voit kysellä lähetyssihteeri Alpo Syväseltä p. 050 - 588 49 07.

* Lähetys on jälleen aktiivisesti mukana Viitasaaren joulutorilla. Olemme sydämestämme kiitollisia kaikista ahkerista käsistä, jotka mahdollistavat toripöytämme toteuttamisen. Jos haluat tukea lähetyksen asiaa, niin joulutorille kaipaamme taas mm. jouluisia kakkuja ja jouluun sopivia leipiä. Suuri kiitos avustasi!

Ajankohtaisia kuulumisia lähetyksen saralta:

Lähetysyhdistys Kylväjä on uusinut kotisivustonsa. Suosittelen lämpimästi tutustumaan uusittuihin sivuihin!Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Meidän seurakuntamme tukee SLEY:n internet-lähetystyötä Japanissa. Ohessa SLEY:n Japanin-työn nettisivut.

Sanansaattajat toimii medialähetysjärjestönä, eli pyrkii tavoittamaan eri mediavälineiden kautta ihmisiä. Tutustu SanSa:n saamaan kuulijapalautteeseen tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Suomen Lähetysseuran nimikkolähettiperheemme työskentelee Kambodzassa. Käy vilkaisemassa minkälaista uutisointia SLS:n kotisivuilta löytyy Kambodzasta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tervetuloa mukaan seurakuntamme lähettävään toimintaan!

Mitä minä voisin tehdä?

Sinäkin voit osallistua ja tukea lähetystyötä

- muistamalla rukouksin nimikkolähettejämme ja nimikkokohteissa tehtävää työtä
- liittymällä nimikkolähettimme kirje- ja ystävärenkaaseeen