Tyttö Kolumbiassa kuva: Meeri Koutaniemi

Lähetys- ja avustustyö

Lähetettynä

Kristillinen kirkko vaeltaa joka päivä lähetyksen tietä.
Meidät on lähetty kohtaamaan. julistamaan, auttamaan ja kanssakulkemaan.
Kirkon perustehtävä on elää todeksi Matt. 28:18-20.

Tervetuloa tutustumaan seurakuntamme lähetystyön toimintaan ja osallistumaan yhteiseen missioon.

Lähetyksen uutisia

Tervetuloa aloittamaan syyskauden 2018 toimintaa!

Heikkisen Irma on kutsunut meidät lähetyksen nuotioiltaan sunnuntaille 19.8. klo 16.00 alkaen. Illassa ovat mukana lähetyssihteeri Alpo Syvänen ja kanttori Anna Karjalainen. Laulamme Viisikielisen lauluja ja herkuttelemme mm. makkaranpaiston merkeissä. Arvontaa lähetyksen hyväksi.

Hannat, Saarat ja Liisat-piiri käynnistyy Pikkusalissa torstaina 6.9. ja syksyn ensimmäistä lähetysiltaa vietämme Pikkusalissa torstaina 13.9.

Syksyn mittaan saamme vieraaksemme mm. Suomen Pipliaseurasta Antti Siukosen, SLEY:stä Petri Harjun ja Kylväjästä Marjaana Kotilaisen ja Liisi Niemelän. Lokakuussa saamme myös viettää Majataloiltaa Pekka Simojoen ja Sami Aspin kanssa.

Tervetuloa lähettävään toimintaan!

Syyskauden toiminnan esitteen löydät täältä: Lähetyksen syksy 2018

Mitä minä voisin tehdä?

Tule mukaan toimintaamme!

Lähetysillat

To 13.9. klo 18.00 Pikkusalissa: Bolivian lapset, SLS

To 27.9. klo 18.00 Pikkusalissa: Urheilulähetystyö, Kylväjä

To 4.10. klo 18.00 Pikkusalissa: Radiolla rautaesiripun taa—SanSa 45v., Sanansaattajat

To 11.10. 18.00 Majataloilta: Pekka Simojoki & co.

To 25.10. klo 18.00 Pikkusalissa: SLEY— Piirivastaava Petri Harju

To 8.11. klo 18.00 Pikkusalissa: Keski-Aasian työ burjaattien parissa, Kylväjä

To 22.11. klo 18.00 Pikkusalissa: Audiobox Jaavalla ja Toivoa naisille Sysmässä Sanansaattajat

To 13.12. klo 18.00 Pikkusalissa: Vammaisten lasten parissa tehtävä työ Kambodzassa, SLS

Hannat, Saarat ja Liisat-piiri

Naisten Raamattu- ja lähetyspiiri Hannat-Saarat-Liisat kokoontuu seurakuntatalon Pikkusalissa joka toinen torstai klo 12.00 - 13.30.

Syksyn 2018 kokoontumiset:
6.9.
· 20.9.
 4.10.
 18.10.
  1.11 .
 15.11.
 29.11.
 13.12.

Piirissä vierailee seurakunnan työntekijöitä, mutta piiri toimii oma-aloitteisesti toimintaansa organisoiden. Kokoontumisen alussa nautitaan kahvit, jonka vapaaehtoisella kahvirahalla tuemme seurakuntamme nimikkokohdetta, tigrinjan-kielistä kristillistä radio-ohjelmaa Eritreassa Medialähetys Sanansaattajien kautta.

- - - - -

Sinäkin voit osallistua ja tukea lähetystyötä.

- muistamalla rukouksin nimikkolähettejämme ja nimikkokohteissa tehtävää työtä
- liittymällä nimikkolähettimme kirje- ja ystävärenkaaseeen
- ottamalla taloudellisen vastuun esim. kummilapsen koulutuksesta
- sytyttämällä kirkossa käydessäsi lähetyskynttilän