Tyttö Kolumbiassa kuva: Meeri Koutaniemi

Lähetys- ja avustustyö

Lähetettynä

Kristillinen kirkko vaeltaa joka päivä lähetyksen tietä.
Meidät on lähetty kohtaamaan. julistamaan, auttamaan ja kanssakulkemaan.
Kirkon perustehtävä on elää todeksi Matt. 28:18-20.

Tervetuloa tutustumaan seurakuntamme lähetystyön toimintaan ja osallistumaan yhteiseen missioon.

Lähetyksen uutisia

On tullut aika kiittää menneestä vuodesta ja sen aikana koetuista yhteisistä hetkistä! Kiitos myös hiljaisesta puurtamisestasi niin lähetyksen, seurakunnan kuin läheistesi hyväksi. Kiitos!

Vuoden 2019 toiminta käynnistyy lähetyksen osalta siten, että torstaina 17.1. klo 12.00 Pikkusalissa kokoontuu vuoden ensimmäinen Hannat, Saarat ja Liisat-piiri. Vuoden ensimmäinen lähetysilta pidetään torstaina 24.1. klo 18.00 ja samoin Pikkusalissa. Näistä ja kaikesta muusta lähetyksen toiminnastamme löydät lisätietoa tutustumalla lähetyksen talven ja kevään 2019 esitteeseen.

Tervetuloa lähettävään toimintaan!

Mitä minä voisin tehdä?

Tule mukaan toimintaamme!

Lähetysillat

To 13.9. klo 18.00 Pikkusalissa: Bolivian lapset, SLS

To 27.9. klo 18.00 Pikkusalissa: Urheilulähetystyö, Kylväjä

To 4.10. klo 18.00 Pikkusalissa: Radiolla rautaesiripun taa—SanSa 45v., Sanansaattajat

To 11.10. 18.00 Majataloilta: Pekka Simojoki & co.

To 25.10. klo 18.00 Pikkusalissa: SLEY— Piirivastaava Petri Harju

To 8.11. klo 18.00 Pikkusalissa: Keski-Aasian työ burjaattien parissa, Kylväjä

To 22.11. klo 18.00 Pikkusalissa: Audiobox Jaavalla ja Toivoa naisille Sysmässä Sanansaattajat

To 13.12. klo 18.00 Pikkusalissa: Vammaisten lasten parissa tehtävä työ Kambodzassa, SLS

Hannat, Saarat ja Liisat-piiri

Naisten Raamattu- ja lähetyspiiri Hannat-Saarat-Liisat kokoontuu seurakuntatalon Pikkusalissa joka toinen torstai klo 12.00 - 13.30.

Syksyn 2018 kokoontumiset:
6.9.
· 20.9.
 4.10.
 18.10.
  1.11 .
 15.11.
 29.11.
 13.12.

Piirissä vierailee seurakunnan työntekijöitä, mutta piiri toimii oma-aloitteisesti toimintaansa organisoiden. Kokoontumisen alussa nautitaan kahvit, jonka vapaaehtoisella kahvirahalla tuemme seurakuntamme nimikkokohdetta, tigrinjan-kielistä kristillistä radio-ohjelmaa Eritreassa Medialähetys Sanansaattajien kautta.

- - - - -

Sinäkin voit osallistua ja tukea lähetystyötä.

- muistamalla rukouksin nimikkolähettejämme ja nimikkokohteissa tehtävää työtä
- liittymällä nimikkolähettimme kirje- ja ystävärenkaaseeen
- ottamalla taloudellisen vastuun esim. kummilapsen koulutuksesta
- sytyttämällä kirkossa käydessäsi lähetyskynttilän