Tyttö Kolumbiassa kuva: Meeri Koutaniemi

Lähetys- ja avustustyö

Lähetettynä

Kristillinen kirkko vaeltaa joka päivä lähetyksen tietä.
Meidät on lähetty kohtaamaan. julistamaan, auttamaan ja kanssakulkemaan.
Kirkon perustehtävä on elää todeksi Matt. 28:18-20.

Tervetuloa tutustumaan seurakuntamme lähetystyön toimintaan ja osallistumaan yhteiseen missioon.

Lähetyksen uutisia

Talven ja kevään lähetystilaisuudet ovat hiljalleen jäämässä historiaan ja katseemme kääntyy kohti kesän ja syksyn suunnitelmia.

Kummilapsityön esiinnostaminen on yksi tämän vuoden isoista tavoitteistamme. Näissä merkeissä pohdimme erityisesti SLS:n kummilapsityöstä kertomista pitkin kesän ja syksyn tapahtumia. Olisitko sinä, tai ystäväpiirisi, tai kenties yhdistyksenne tai yrityksenne halukas ottamaan kummilapsiryhmän tuettavaksenne? Jo pienellä panostuksella iso joukko lapsia saa tukea esimerkiksi koulunkäyntiinsä tai terveydentilansa kohenemiseen.

Lähetyksen ja nuorisotyön toteuttama Rauhan-polku avautuu Kirkkopolulla Helatorstaina 30.5. Rauhaisia ja mieterikkaita polkuhetkiä toivotamme polkua kiertäville.

Lauantaina 18.5. teemme retken Suomen Lähetysseuran vuosijuhlille Jyväskylään. Tervetuloa osallistumaan monipuoliseen ja mielenkiintoiseen ohjelmaan!

SLS:n nuorten musiikkiryhmä, CUMINA, konsertoi seurakuntatalolla torstaina 6.6. klo 18.00. CUMINA koostuu n. 20:stä 15-18-vuotiaasta nuoresta ja luvassa on mm. afrikkalaisia ja Pekka Simojoen säveltämiä lähetysaiheisia lauluja. Tervetuloa kuuntelemaan ja laulamaan mukana!

Perinteisiä Kymönkosken lähetysjuhlia vietämme torstaina 25.7. klo 18.00 Pasasen Ilmarin kotona. Sydämellisesti tervetuloa mukaan vaikka vähän kauempaakin!

Syyskausi käynnistyy sunnuntaina 18.8. lähetyksen nuotioillalla Heikkisen Irman kotona, Niinilahdella.

Lähetyksen syyskauden päätös toteutuu Joulutorin myyntipöydän organisoinnilla. Kiitos jo etukäteen lahjoittajille, ideoijille ja toteuttajille!

Menneitä uutisaiheita:

On tullut aika kiittää menneestä vuodesta ja sen aikana koetuista yhteisistä hetkistä! Kiitos myös hiljaisesta puurtamisestasi niin lähetyksen, seurakunnan kuin läheistesi hyväksi. Kiitos!

Vuoden 2019 toiminta käynnistyy lähetyksen osalta siten, että torstaina 17.1. klo 12.00 Pikkusalissa kokoontuu vuoden ensimmäinen Hannat, Saarat ja Liisat-piiri. Vuoden ensimmäinen lähetysilta pidetään torstaina 24.1. klo 18.00 ja samoin Pikkusalissa. Näistä ja kaikesta muusta lähetyksen toiminnastamme löydät lisätietoa tutustumalla lähetyksen talven ja kevään 2019 esitteeseen.

Tervetuloa lähettävään toimintaan!

Mitä minä voisin tehdä?

Tule mukaan toimintaamme!

Lähetysillat

To 13.9. klo 18.00 Pikkusalissa: Bolivian lapset, SLS

To 27.9. klo 18.00 Pikkusalissa: Urheilulähetystyö, Kylväjä

To 4.10. klo 18.00 Pikkusalissa: Radiolla rautaesiripun taa—SanSa 45v., Sanansaattajat

To 11.10. 18.00 Majataloilta: Pekka Simojoki & co.

To 25.10. klo 18.00 Pikkusalissa: SLEY— Piirivastaava Petri Harju

To 8.11. klo 18.00 Pikkusalissa: Keski-Aasian työ burjaattien parissa, Kylväjä

To 22.11. klo 18.00 Pikkusalissa: Audiobox Jaavalla ja Toivoa naisille Sysmässä Sanansaattajat

To 13.12. klo 18.00 Pikkusalissa: Vammaisten lasten parissa tehtävä työ Kambodzassa, SLS

Hannat, Saarat ja Liisat-piiri

Naisten Raamattu- ja lähetyspiiri Hannat-Saarat-Liisat kokoontuu seurakuntatalon Pikkusalissa joka toinen torstai klo 12.00 - 13.30.

Syksyn 2018 kokoontumiset:
6.9.
· 20.9.
 4.10.
 18.10.
  1.11 .
 15.11.
 29.11.
 13.12.

Piirissä vierailee seurakunnan työntekijöitä, mutta piiri toimii oma-aloitteisesti toimintaansa organisoiden. Kokoontumisen alussa nautitaan kahvit, jonka vapaaehtoisella kahvirahalla tuemme seurakuntamme nimikkokohdetta, tigrinjan-kielistä kristillistä radio-ohjelmaa Eritreassa Medialähetys Sanansaattajien kautta.

- - - - -

Sinäkin voit osallistua ja tukea lähetystyötä.

- muistamalla rukouksin nimikkolähettejämme ja nimikkokohteissa tehtävää työtä
- liittymällä nimikkolähettimme kirje- ja ystävärenkaaseeen
- ottamalla taloudellisen vastuun esim. kummilapsen koulutuksesta
- sytyttämällä kirkossa käydessäsi lähetyskynttilän