”Kuorolaulussa parasta on yhdessäolo, laulujen sanoma ja mieltä lämmittävä innostava musiikki.” - Martti

”Kuorolaulu on voimaannuttavaa, koko mieli ja ruumis nauttii siitä.” - Anna-Kaisa

"Vaikka joskus väsyttäisikin, niin kuorossa tulee hyvä mieli." - Seija

Seurakuntakuorossa nautitaan yhdessä laulamisen ilosta mukavien ihmisten seurassa. Kuoroharrastus on oivallinen tapa kehittää musikaalisuutta sekä opetella laulamisen ja terveen äänenkäytön perusteita. Ohjelmistomme vaihtelee perinteisestä hengellisestä kuoromusiikista uudempiin hengellisiin lauluihin. Palvelemme laulullamme jumalanpalveluksissa erityisesti kirkkovuoden suurina juhlapyhinä. Kuorossamme vallitsee mukava ja rento ilmapiiri, jossa on tilaa olla oma itsensä ja opetella uutta. Seurakuntakuoro harjoittelee keskiviikkoiltaisin klo 17.30 seurakuntatalolla. Lisätietoja saa Anna-kanttorilta, puh. 0505884904, tai anna.karjalainen@evl.fi. Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan!

HUOM. Koronatilanteen vuoksi syksyn kuorotoimintaa suunnitellaan hyvillä turvaetäisyyksillä Lummeniemen rannassa makkaranpaiston merkeissä 26.9. klo 18.00. Seurailemme Suomen koronatilanteen kehittymistä ja toimitaan syksyllä sen mukaan.

Kanttori
Sijainen 1.7.-2.8.: Milja Aho, tavoitat hänet kanttorin puhelinnumerosta. Sp: milja.aho(at)evl.fi

Vapaapäivät normaalisti maanantai & tiistai.