hiirenkorvalla

Aikuisille

Kasvamista kristittynä

Seurakunnan aikuisille on tarjolla ryhmätoimintaa, erilaisia tilaisuuksia ja retkiä.

Säännöllisesti kokoontuvat piirit:

Rukouspiiri kokoontuu torstaisin klo 9 seurakuntatalon Pikkusalissa. Tule mukaan rukoilemaan omien ja yhteisten aiheiden puolesta! Piiri on sillä tavoin avoin, että siihen voi osallistua silloin, kun itselle sopii. 
Aarteet-iltarukouspiiri kokoontuu joka toisen viikon maanantaina klo 17 seurakuntatalon Pikkusalissa. Piiristä vastaa Elina Räsänen p. 040 8248682. Voit myös lähettää rukouspiiriin esirukouspyynntöjä tekstiviestillä Elinalle.
-  Raamattupiirejä pidetään eri puolilla keskustaa ja kylillä:  Aikuisten raamattupiiri kokoontuu noin kolmen viikon välein kodeissa. Lisätietoja saa Outi Helteeltä p. 041 544 2216. 
- Toisen keskustassa toimivan raamattupiirin yhteyshenkilö on Pirjo Rosti.  
- Niinilahden raamattupiirin ohjaajana toimii Irma Heikkinen p. 040 585 6421. Häneltä saa piiristä lisätietoja.  

- Raamattu- ja lähetyspiiri Hannat, Saarat, Liisat kokoontuu joka toinen viikko, torstaisin klo 12 seurakuntatalon Pikkusalissa.  Katso tietoja myös lähetyksen sivulta . Kysy lisää: Alpo Syvänen, nuorisotyönohjaaja, lähetyssihteeri: p. 050 588 4907. 

- Miestenpiiri kokoontuu kerran kuukaudessa seurakuntatalon Pikkusalissa. Seuraa kirkollisia ilmoituksia kotisivulla ja Viitasaaren Seudussa.

Seurakuntatalolla on taidenäyttelytila, jonne kaikki ovat tervetulleita tutustumaan silloin, kun tilassa on näyttely. Jos olet kiinnostunut järjestämään näyttelytilaan oman näyttelysi, ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon p. 014 333 4920.