hiirenkorvalla

Aikuisille

Kasvamista kristittynä

Seurakunnan aikuisille on tarjolla ryhmätoimintaa, erilaisia tilaisuuksia ja retkiä.

Huom. Osa allaolevista piireistä on koronan takia tauolla! Ilmoittelemme tapahtumista tapahtumalistauksessa, joka alkaa jo kotisivun etusivulta ja/tai kirkollisissa ilmoituksissa, jotka julkaistaan kotisivujen info-kohdassa ja joka viikko Viitasaaren Seudussa.

Säännöllisesti kokoontuvat piirit:

Aarteet raamattu- ja rukouspiiri kokoontuu Elina Räsäsen johdolla p. 040 8248682. Voit myös lähettää rukouspiiriin esirukouspyynntöjä tekstiviestillä Elinalle. Piiri kokoontuu v. 2021 alkupuolella joka toinen maanantai, kysy lisää Elinalta.

Raamattupiirejä pidetään eri puolilla keskustaa ja kylillä:
- Naisten raamattupiiri kokoontuu piiriläisten kodeissa. Lisätietoja saa Outi Helteeltä p. 041 544 2216.
- Toisen keskustassa toimivan raamattupiirin yhteyshenkilö on Pirjo Rosti.
- Niinilahden raamattupiirin ohjaajana toimii Irma Heikkinen p. 040 585 6421. Häneltä saa piiristä lisätietoja.

- Raamattu- ja lähetyspiiri Hannat, Saarat, Liisat kokoontuu joka toinen viikko, torstaisin klo 12 seurakuntatalon Pikkusalissa.  Katso tietoja myös lähetyksen sivulta . Kysy lisää: Alpo Syvänen, nuorisotyönohjaaja, lähetyssihteeri: p. 050 588 4907.