hiirenkorvalla

Aikuisille

Kasvamista kristittynä

Seurakunnan aikuisille on tarjolla ryhmätoimintaa, erilaisia tilaisuuksia ja retkiä.

Säännöllisesti kokoontuvat piirit:

Rukouspiiri kokoontuu torstaisin klo 9 seurakuntatalon Pikkusalissa. Tule mukaan rukoilemaan omien ja yhteisten aiheiden puolesta! Piiri on sillä tavoin avoin, että siihen voi osallistua silloin, kun itselle sopii.
Aarteet-iltarukouspiiri kokoontuu joka toisen viikon maanantaina klo 17 seurakuntatalon Pikkusalissa. Piiristä vastaa Elina Räsänen p. 040 8248682. Voit myös lähettää rukouspiiriin esirukouspyynntöjä tekstiviestillä Elinalle.
-  Raamattupiirejä pidetään eri puolilla keskustaa ja kylillä:  Aikuisten raamattupiiri kokoontuu noin kolmen viikon välein kodeissa. Lisätietoja saa Outi Helteeltä p. 041 544 2216.
- Toisen keskustassa toimivan raamattupiirin yhteyshenkilö on Pirjo Rosti.
- Niinilahden raamattupiirin ohjaajana toimii Irma Heikkinen p. 040 585 6421. Häneltä saa piiristä lisätietoja.

- Raamattu- ja lähetyspiiri Hannat, Saarat, Liisat kokoontuu joka toinen viikko, torstaisin klo 12 seurakuntatalon Pikkusalissa.  Katso tietoja myös lähetyksen sivulta . Kysy lisää: Alpo Syvänen, nuorisotyönohjaaja, lähetyssihteeri: p. 050 588 4907.

Seurakuntatalolla on taidenäyttelytila, jonne kaikki ovat tervetulleita tutustumaan silloin, kun tilassa on näyttely. Jos olet kiinnostunut järjestämään näyttelytilaan oman näyttelysi, ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon p. 014 333 4920.