hiirenkorvalla

Aikuisille

Kasvamista kristittynä

Seurakunnan aikuisille on tarjolla ryhmätoimintaa, erilaisia tilaisuuksia ja retkiä.

Säännöllisesti kokoontuvat piirit:

Rukouspiiri kokoontuu torstaisin klo 9 seurakuntatalon Pikkusalissa. Tule mukaan rukoilemaan omien ja yhteisten aiheiden puolesta! Piiri on sillä tavoin avoin, että siihen voi osallistua silloin, kun itselle sopii.
Aarteet-iltarukouspiiri kokoontuu joka toisen viikon maanantaina klo 17 seurakuntatalon Pikkusalissa. Piiristä vastaa Elina Räsänen p. 040 8248682. Voit myös lähettää rukouspiiriin esirukouspyynntöjä tekstiviestillä Elinalle.
- Raamattupiiri kokoontuu joka toinen sunnuntai klo 18 seurakuntatalon alakerrassa Takataskussa. Piiristä vastaa Timo Tuikka 044 0961543. Kokoontumiskerrat keväällä 2019:  20.1., 3.2., 17.2., 3.3., 17.3., 31.3. ja 14.4.

Raamattupiirejä pidetään eri puolilla keskustaa ja kylillä:
- Naisten raamattupiiri kokoontuu noin kolmen viikon välein kodeissa. Lisätietoja saa Outi Helteeltä p. 041 544 2216.
- Toisen keskustassa toimivan raamattupiirin yhteyshenkilö on Pirjo Rosti
- Niinilahden raamattupiirin ohjaajana toimii Irma Heikkinen p. 040 585 6421. Häneltä saa piiristä lisätietoja.
- Miesten raamattupiiri etsii tällä hetkellä vetäjää ja säännöllisestä toiminnasta kiinnostuneita. Yhteyttä voi ottaa aikuistyön pappiin Sami Siltaseen, sami.siltanen@evl.fi.

- Raamattu- ja lähetyspiiri Hannat, Saarat, Liisat kokoontuu joka toinen viikko, torstaisin klo 12 seurakuntatalon Pikkusalissa.  Katso tietoja myös lähetyksen sivulta . Kysy lisää: Alpo Syvänen, nuorisotyönohjaaja, lähetyssihteeri: p. 050 588 4907.

Seurakuntatalolla on taidenäyttelytila, jonne kaikki ovat tervetulleita tutustumaan silloin, kun tilassa on näyttely. Jos olet kiinnostunut järjestämään näyttelytilaan oman näyttelysi, ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon p. 014 333 4920.