Lummeniemi I:sen ja II:sen konfirmaatiopäivien aikataulut ja yleisiä ohjeita

(Viimeisin päivitys 19.8.2020)

Konfirmaatiopäivä korona-aikana​​​​​​​

Pidämme kummankin leirin konfirmaatiot alla ilmoitettuina ja jo kesällä tiedossa olleina päivinä.

Tätä kirjoitettaessa ei ole voimassa erillisiä väkimäärärajoituksia tai esteitä normaalien konfirmaatiojumalanpalvelusten järjestämiseen.

Viime aikoina tartuntapausten määrä on kuitenkin noussut Suomessa  ja tämä saattaa johtaa siihen, että joudumme rajoittamaan konfirmaatioon osallistuvien vieraiden määrää, tai jopa muuttamaan kyseisen päivän aikatauluja. Jos jotain muutoksia tulee, niin olemme mahdollisimman nopeasti yhteydessä vanhempiin. Mahdollisten rajoitusten astuessa voimaan pyrimme striimaamaan konfirmaatiojumalanpalveluksen seurakunnan Facebook-sivujen kautta niin, että vieraat voivat osallistua jumalanpalvelukseen netin kautta.

Konfirmaatiojumalanpalveluksessa tulee noudattaa korona-ajan turvavälejä ja tarkkaa käsihygieniaa.

Jos kirkkoon tuloa suunnitteleva tuntee minkäänlaisia flunssaoireita, niin silloin tulee jäädä kotiin ja osallistua jumalanpalvelukseen sieltä käsin.

Lummeniemi I:

Konfirmaatioharjoitus su 13.9. klo 12.00 kirkossa

Konfirmaatiojumalanpalvelus sunnuntaina 20.9. klo 11.00

Lummeniemi II:

Konfirmaatioharjoitus pe 18.9. klo 15.30 kirkossa

Konfirmaatiojumalanpalvelus sunnuntaina 27.9. klo 11.00

Konfirmaatiopäivän aikataulu kummallekin leirille:

9.45 Kokoontuminen kirkon sakastiin albaa pukemaan.

10.00 Ryhmävalokuvan kuvaaminen

10.15 Konfirmaatiokummien ja nuorten yhteinen harjoitus jumalanpalveluksen kulusta

11.00 Konfirmaatiojumalanpalvelus

n. 12.30 Todistusten jako