Lähetettynä

Kristillinen kirkko vaeltaa joka päivä lähetyksen tietä.
Meidät on lähetty kohtaamaan. julistamaan, auttamaan ja kanssakulkemaan.
Kirkon perustehtävä on elää todeksi Matt. 28:18-20.

Tervetuloa tutustumaan seurakuntamme lähetystyön toimintaan ja osallistumaan yhteiseen missioon.

Lähetyksen uutisia

Tervetuloa aloittamaan syyskauden 2018 toimintaa!

Heikkisen Irma on kutsunut meidät lähetyksen nuotioiltaan sunnuntaille 19.8. klo 16.00 alkaen. Illassa ovat mukana lähetyssihteeri Alpo Syvänen ja kanttori Anna Karjalainen. Laulamme Viisikielisen lauluja ja herkuttelemme mm. makkaranpaiston merkeissä. Arvontaa lähetyksen hyväksi.

Hannat, Saarat ja Liisat-piiri käynnistyy Pikkusalissa torstaina 6.9. ja syksyn ensimmäistä lähetysiltaa vietämme Pikkusalissa torstaina 13.9.

Syksyn mittaan saamme vieraaksemme mm. Suomen Pipliaseurasta Antti Siukosen, SLEY:stä Petri Harjun ja Kylväjästä Marjaana Kotilaisen ja Liisi Niemelän. Lokakuussa saamme myös viettää Majataloiltaa Pekka Simojoen ja Sami Aspin kanssa.

Tervetuloa lähettävään toimintaan!

Syyskauden toiminnan esitteen löydät täältä: Lähetyksen syksy 2018