Lähetettynä

Kristillinen kirkko vaeltaa joka päivä lähetyksen tietä.
Meidät on lähetty kohtaamaan. julistamaan, auttamaan ja kanssakulkemaan.
Kirkon perustehtävä on elää todeksi Matt. 28:18-20.

Tervetuloa tutustumaan seurakuntamme lähetystoimintaan ja osallistumaan yhteiseen missioon.

Vuosi 2021

Vuoden 2021 alkupuolella seuraamme korona-pandemian aiheuttamia toiminnan rajoitteita kulloisenkin alueellisen ohjeistuksen mukaan.
Tällä tietoa olemme lähetyksen saralla varautuneet järjestämään tällaista toimintaa:

Laskiaislounas lähetyksen merkeissä
Suurkiitos kaikille Laskiaistiistain hernekeittopäivää toteuttamassa olleille ja siellä ostoksilla käyneille! Päivän tuotto srk:n nimikkotyön hyväksi oli yli 540€! Kiitos!

Bangladeshilainen bambumaja - lähetysnäyttely seurakuntatalon isossa salissa - Siirretty elokuulle

Lähetysyhdistys Kylväjän järjestämä lähetysnäyttely on koronatilanteen johdosta siirretty alkavaksi maanantaina 23.8. ja se päättyy sunnuntaina 29.8.

Arkipäivisin vierailuajat kouluille, päiväkodeille ja yhteisöille klo 9.00-15.00. Vierailuvuorot varataan lähetyssihteeri Alpo Syväseltä p. 050-588 49 07 tai alpo.syvanen@evl.fi.

Yleiset vierailuajat päivitetään tähän sivulle myöhemmin.

Hannat, Saarat ja Liisat -piiri: - Piiri pitää keväällä taukoa yleisen korona-tilanteen takia

Hannat, Saarat ja Liisat -raamattu-, rukous- ja lähetyspiiri kokoontuu Pikkusalissa joka toinen torstai klo 12.00-13.30. Kokoontumisissa mm. luemme Raamattua, muistamme rukouksella ajankohtaisia asioita, viihdymme yhdessä ja tuemme Sanansaattajien radiotyötä Tigrinjan-kielisten ihmisten keskuudessa.

Talvelle ja keväälle varatut piirin tapaamispäivät: Kevään tapaamiset on toistaiseksi peruttu. Aiemmin varatut päivät olivat 25.3., 8.4., 22.4., 6.5. ja 20.5.

Ajankohtaisia kuulumisia lähetyksen saralta:

SLinkki avautuu uudessa välilehdessäuomen Lähetysseuran Namibiatyön juhlavuosi on päättymässäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

SLinkki avautuu uudessa välilehdessäLS:n kuulumisia BoliviastaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Medialähetysjärjestö Sanansaattajat: Linkki avautuu uudessa välilehdessäKriisiradio tuo avun tulvista kärsivään BihariinLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Lähetysyhdistys Kylväjän kuulumisia MongoliastaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys - SLEY: LähetysblogejaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Tervetuloa mukaan seurakuntamme lähettävään toimintaan!