Lähetettynä

Kristillinen kirkko vaeltaa joka päivä lähetyksen tietä.
Meidät on lähetty kohtaamaan. julistamaan, auttamaan ja kanssakulkemaan.
Kirkon perustehtävä on elää todeksi Matt. 28:18-20.

Tervetuloa tutustumaan seurakuntamme lähetystoimintaan ja osallistumaan yhteiseen missioon.

Vuosi 2021

Vuoden 2021 aikana seuraamme korona-pandemian aiheuttamia toiminnan rajoitteita kulloisenkin alueellisen ohjeistuksen mukaan.

Hannat, Saarat ja Liisat -piiri:

Hannat, Saarat ja Liisat -raamattu-, rukous- ja lähetyspiiri kokoontuu Pikkusalissa joka toinen torstai klo 12.00-13.30. Kokoontumisissa mm. luemme Raamattua, muistamme rukouksella ajankohtaisia asioita, viihdymme yhdessä ja tuemme Sanansaattajien radiotyötä Tigrinjan-kielisten ihmisten keskuudessa.

Syyskaudelle 2021 varatut piirin tapaamispäivät: 30.9., 14.10., 28.10., 11.11., 25.11. ja 9.12.

Ajankohtaisia kuulumisia lähetyksen saralta:

Lähetysyhdistys Kylväjä on uusinut kotisivustonsa. Suosittelen lämpimästi tutustumaan uusittuihin sivuihin!Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Meidän seurakuntamme tukee SLEY:n internet-lähetystyötä Japanissa. Ohessa SLEY:n Japanin-työn nettisivut.

Sanansaattajat toimii medialähetysjärjestönä, eli pyrkii tavoittamaan eri mediavälineiden kautta ihmisiä. Tutustu SanSa:n saamaan kuulijapalautteeseen tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Suomen Lähetysseuran nimikkolähettiperheemme työskentelee Kambodzassa. Käy vilkaisemassa minkälaista uutisointia SLS:n kotisivuilta löytyy Kambodzasta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tervetuloa mukaan seurakuntamme lähettävään toimintaan!