Leirit

Kouluikäisille järjestetään leirejä Lummeniemessä sekä kesällä että syksyllä. Ohjelmassa on monenlaista tekemistä leirin teeman mukaisesti edellisten leirien palautteisiin perustuen, esim. uintia, iltanuotio, örkinmetsästystä, askartelua, iltaohjelmia, leikkejä, lauluja ja Taivaan Isään tutustumista ja Hänen seurassaan touhuamista. Leireille ilmoittaudutaan sähköisesti ja ilmoittautuneille lähetetään leirikirje viestinä puhelimeen. Pienimmille järjestetään päiväleirejä, isommat yöpyvät 1-2 yötä, kotonakin voi käydä nukkumassa. Majoittuminen tapahtuu 3-4 hengen huoneissa. 

 

PÄÄSKYNEN-kesäleirit 2023

Tervetuloa Lummeniemeen!

 

PÄÄSKYNEN-kesäleiri 0-2lk, to-pe 8.-9.6.2023

Näytelmiä. Yhteisleikkejä. Ulkoilua. Uintimahdollisuus. Leirimaksu 15 €. Ilmoittautumiset viimeistään 31.5.

Ilmoittaudu tästä.

 

PÄÄSKYNEN-kesäleiri 3-4lk, la-ma 10.-12.6.2023

HUOM! HUOM! Tämä leiri on peruttu (kesän leireille ei ole saatu tarpeeksi henkilökuntaa keittiölle). 3-4 -luokkalaiset voivat valita kummalle leirille haluavat tulla, 0-2lk leirille tai 5-8lk leirille.
 

Näytelmiä, sketsejä, maskeerausta. Sokkostailaus. Saunomis- ja uintimahdollisuus. Leirimaksu 20 €. Ilmoittautumiset viimeistään 31.5.

Ilmoittaudu tästä.

 

PÄÄSKYNEN-kesäleiri 5-8lk, ti-to, 20.-22.6.2023

Näytelmiä, sketsejä, maskeerausta. Sokkostailaus. Saunomis- ja uintimahdollisuus. Leirimaksu 20 €. Ilmoittautumiset viimeistään 11.6.

Ilmoittaudu tästä.

 

 

 

 

Neljässä kanootissa kouluikäisiä lapsia melomassa ryhmänjohtajiensa kanssa pienen matkan päässä laiturista.
Kaunis kesäpäivä. Lummeniemen uusi lentopallokenttä, laituri ja vanha sauna.

Ota yhteyttä