Leirit

Tytöille ja pojille järjestetään leirejä Lummeniemessä sekä kesällä että syksyllä, joskus talvellakin. Ohjelmassa on monenlaista tekemistä leirin teeman mukaisesti, esim. uintia, iltanuotio, örkinmetsästystä, askartelua, iltaohjelmia, leikkejä, lauluja ja Taivaan Isään tutustumista. Leireille ilmoittaudutaan sähköisesti ja ilmoittautuneille lähetetään leirikirje puhelimeen. Pienimmille järjestetään päiväleirejä, isommat yöpyvät 1-2 yötä, kotonakin voi käydä nukkumassa. Majoittuminen tapahtuu 3-4 hengen huoneissa.

Talvileirit 2019

JÄÄLYHTY -talvileiri 0-3 -luokkalaisille su 20.1. klo 11-17.30. Leirimaksu 10€.

Askartelemme tuikkukipot led-tuikuille koteihin vietäväksi. Leikimme talvisia leikkejä sisällä ja sään salliessa ulkonakin, jossa valmistamme yhteistyönä jäälyhtyjä pihan koristeeksi. Lounas, välipala ja päivällinen.

JÄÄLYHTY -talvileiri 4-7 -luokkalaisille pe 18.1. klo 18 - su 20.1. klo 10. Leirimaksu 20€.

Valmistamme kaikille jäälyhdyt (tuo mukanasi ämpäri, kulho, tms.) Erilaisia malleja: kuvioitu / värillinen / koristeltu. Lauantaina mahdollisuus saunoa ja kokeilla avantouintia. Iltaohjelmia, askartelua ja yhdessä leikkimistä. Lounas, välipala, päivällinen sekä kaksi ilta- ja aamupalaa.

NYT ON AIKA ILMOITTAUTUA TALVILEIREILLE! JÄÄLYHTY-TALVILEIRIT LUMMENIEMESSÄ 0-3LK JA 4-7LK!

Lipunnosto tyttöjen ja poikien talvileirillä.

Ota yhteyttä