Leirit

Tytöille ja pojille järjestetään leirejä Lummeniemessä sekä kesällä että syksyllä, joskus talvellakin. Ohjelmassa on monenlaista tekemistä leirin teeman mukaisesti, esim. uintia, iltanuotio, örkinmetsästystä, askartelua, iltaohjelmia, leikkejä, lauluja ja Taivaan Isään tutustumista. Leireille ilmoittaudutaan sähköisesti ja ilmoittautuneille lähetetään leirikirje puhelimeen. Pienimmille järjestetään päiväleirejä, isommat yöpyvät 1-2 yötä, kotonakin voi käydä nukkumassa. Majoittuminen tapahtuu 3-4 hengen huoneissa. Korona-aikana leirit ovat pienempiä ja huoneissa yöpyy vähemmän leiriläisiä.

YHDESSÄ-kesäleirit 2021

Tervetuloa Lummeniemeen!

 

YHDESSÄ-kesäleiri 1-2lk ke 9.6. - to 10.6.

Uimista/kahlaamista rantavedessä aikuisten valvonnassa, tikkupullia, yhteisleikkejä, yllätyksiä, ilahduttamisia, ulkoilua ja kesäsäästä nauttimista. Leirimaksu 16€. Ilmoittautumiset viimeistään ke 2.6.

Ilmoittaudu tästä.

 

YHDESSÄ-kesäleiri 3-4lk pe 11.6. - su 13.6.

Sauna- ja uintimahdollisuus, melotaan kanooteilla, paistetaan tikkupullia, kokkaillaan, leikitään örkinmetsästystä, ilahdutetaan ihmisiä, iltaohjelmaa, silmäliimaajat, yhteisleikkejä. Leirimaksu 20€. Ilmoittautumiset viimeistään pe 4.6.

Ilmoittaudu tästä.

 

YHDESSÄ-kesäleiri 5-8lk ti 22.6. -to 24.6.

Uimista, melomista, saunomista, rastirata luonnossa, lettuja nuotiolla, silmäliimaajat, yhteisleikkejä. Leirimaksu 20€. Ilmoittautumiset viimeistään ti 15.6.

Ilmoittaudu tästä.

 

TARMO 21 -telttaleiri 10-15 -vuotiaille ti 27.7. - pe 30.7. Siirretty kesään 2022.

Jousiammuntaa, taljaliuku, taikuri, uimista, enigma-salakirjoitus yms. Leirimaksu 75€ + kyytimaksu (summa ei vielä tiedossa). 

Ilmoittautumislinkki avautuu tähän myöhemmin.

 

 

 

Neljässä kanootissa kouluikäisiä lapsia melomassa ryhmänjohtajiensa kanssa pienen matkan päässä laiturista.
Kaunis kesäpäivä. Lummeniemen uusi lentopallokenttä, laituri ja vanha sauna.