Apua ja tukea ihmissuhteisiin

 

Ongelmia ihmissuhteissa?

Yhdessä eläminen ei ole aina helppoa. Oletko ajatellut eroa? Riitaa päivittäin?  Keskusteluyhteys välillänne poikki... ulkopuolinen apu voisi olla tarpeen.

Perheasiain neuvottelukeskus tarjoaa keskusteluapua parisuhteen ja perheen kysymyksissä.

Jyväskylän seurakunnan perheasiain neuvottelukeskuksen sivuvastaanotot Jämsässä, Keuruulla, Saarijärvellä, VIITASAARELLA ja Äänekoskella.

AJANVARAUS nykyään vain puhelimitse: Numero on 044 7747052 ti, ke ja pe klo 12-14.30. Huom. puhelinnumero muuttui 4.6.2018. Osoite Jyväskylän seurakunnan Perheasiain neuvottelukeskukseen on (Huom. muuttunut 2019): Matarankatu 1, 40100 JYVÄSKYLÄ. 

Viitasaaren sivuvastaanotto Pappilantie 6, diakoniatoimiston vieressä, sisäänkäynti taloustoimiston ovesta. Ajanvaraukset Jyväskylästä, katso edellä. Palvelu on maksuton ja toiminta luottamuksellista.

 

 

 

 

Parisuhdeongelmissa ulkopuolinen keskusteluapu usein auttaa. Seurakunnissa erityisesti perheasiain neuvottelukeskukset tarjoavat apua.

Hae apua parisuhdeongelmiin

Perheasiain neuvottelukeskuksessa selvitetään parisuhteeseen, perheeseen ja ihmisen henkilökohtaiseen elämään liittyviä kysymyksiä.

Kirkon perheneuvonta auttaa maksutta

Puolisosta eroaminen on prosessi, joka pitää sisällään monia vaiheita ja usein syviä ja vaikeita tunteita.

Ero on monivaiheinen prosessi