nuoria ruohikolla

Nuorille

Tule mukaan!

Viitasaaren seurakunnan nuortentoiminta kutsuu mukaan monenlaiseen:

Takataskulla avoimet ovet keskiviikkoisin klo 15.30-21.00 ja perjantaisin avoimet ovet sekä  nuortenilta klo 16-21

Voit tulla Takikselle touhuamaan kaikenlaista: juttelemaan, hiljentymään, viettämään aikaa, tekemään läksyjä, pelaamaan biljardia tai pingistä, kuuntelemaan musiikkia, napostelemaan omia tai Takataskulla tarjolla olevia eväitä ja tietty, jos haluat kokeilla Takataskun monipuolista lautapelivalikoimaa, niin eiköhän sieltä löydy jokin mukava peli sinullekin pelattavaksi lautapelikerhonkin merkeissä.

Nuortenilta on Takataskun perjantai-illan ohjelmallinen osio ja se katkaisee hetkeksi avoimien ovien illan. Aloittelemme n. klo 19.00 pohdinnalla elämästä ja uskosta nuorten maailmassa. Pistämme tassuja ristiin, laulamme Nuoren seurakunnan laulukirjan lauluja ja vietämme hetken elämän isojen kysymysten äärellä. Nuorteniltaosuuden päätyttyä avoimien ovien ilta jatkuu normaalisti n. klo 21 saakka.

Torstaisin Areenalla nuorten sählykerho

klo 15.05-16.00 (7-9lk ja lukio&ammattikouluikäiset). Kerho toteutetaan yhteistyössä Viitasaaren Viestin sählyjaoksen kanssa.

Sählykerho jatkuu toukokuun alkuun saakka.

Isostoiminta

Voit ilmoittautua isostoimintaan, eli isoskoulutukseen tämän linkin kautta - Linkki on nyt vanhentunut ja aukeaa uudelleen keskiviikkona 4.9.2019

Ja täältä löydät uusien aloittavien isosten infokirjeen

Isoisleiri, syksyllä 2019: 25.-27.10.2019. I- ja II-vuosikurssien yhteinen leiri. Isosleiri alkaa perjantai-iltana klo 18.00 ja päätty sunnuntaiaamuna kirkossa vietettävään jumalanpalvelukseen. Ilmoittautumiset tämän 5.9. aukeavan linkin kautta.

Varustelista kaikille leireille: * Lakanat ja tyynynliina (ei makuupussia!), * Raamattu, * Muistiinpanovälineet, * Ulkoiluvarusteet, * Peseytymisvälineet, * Vaihtovaatetta, * Lisäksi tarvitset isosleireille mukaan isoskoulutuskirjan ja kansion. (Nämä saat koulutuksen aikana.)

Avustajatoiminta

Avustajatoiminta on seurakunnan nuoriso- ja diakoniatyön yhteinen toimintamuoto ja tavallaan myös pienimuotoinen koulutus. Avustajatoiminnan kautta pääset tutustumaan monenlaisiin tapoihin toimia erilaisten ihmisryhmien parissa.

Tule Takiksella tai diakoniatoimistolla vetämään meitä työntekijöitä hihasta ja ideoidaan yhdessä mitä kaikkea voisimme avustajatoiminnan kautta tehdä. :)

Bänditoiminta ja esim. messujen musajutut

Nuorten leirit Lummeniemessä

Syysleiri 2019: Syysleirin ajankohta joudutaan miettimään uusiksi. Kaavailtuna aikana onkin koululla lauantaina koulupäivä. Leirin hinta on 20€ ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä nettipankkimaksuna, eli ilmoittautumiseen tarvitset vanhemman kaveriksi. Ilmoittautumislinkki aukeaa kesän jälkeen tähän.

Varustelista kaikille leireille: * Lakanat ja tyynynliinan (ei makuupussia!), * Raamatun, * Muistiinpanovälineet, * Ulkoiluvarusteet, * Peseytymisvälineet, * Vaihtovaatetta, * Lisäksi tarvitset isosleireille mukaan isoskoulutuskirjan ja kansion. (Nämä saat koulutuksen aikana.)

Isoisleiri, syksy: 25.-27.10.2019. I- ja II-vuosikurssien yhteinen leiri. Isosleirit alkavat perjantai-iltana klo 18.00 ja päättyvät sunnuntaiaamuna kirkossa vietettävään jumalanpalvelukseen. Leirin pääteeksi seurakuntatalolla järjestetään tulevan kesän riparien infotilaisuus, eli isosilla on mahdollisuus tutustua vuoden 2020 ripariporukoihin jo tuolloin. Leiri-ilmoittautumiset hoituvat tämän nettilinkin kautta.

Nuorten retket ja tapahtumat

Ohessa tällä hetkellä tiedossa olevat retket ja tapahtumat. Muutoksia ja lisäyksiä voi tulla:
* 28.9. Retki Ruskagospel-tapahtumaan Anssin-Jussin Areenalle Härmään. Ohjelmassa mm. SAVE, NNS ja KLS sekä saksalainen Good Weather Forecast.

* Torstaina 24.10. Viitasaarella vierailee räppäri Mikaveli. Päivällä on koululaiskonsertti ja illalla Iltakonsertti Areenalla klo 18.00 alkaen. Konserttiin kutsutaan erityisesti vuoden 2020 rippikoululaisia ja he saavat siitä ensimmäisen riparimerkinnän rippikoulukorttiinsa. Vapaa pääsy.

* Maata Näkyvissä-festarit Turussa 165.-17.11. Kyydit, pääsyliput kolmelle päivälle, majoitus 2-4 hengen huoneissa Turun Kristillisellä opistolla sekä osa ruokailuista (Pe ja la iltapalat, la ja su aamupalat, la ja su lounaat sekä la päivällinen) 105€. II-vuosikurssin isosille alennettu hinta 85€. Festareiden ohjelma löytyy tuolta: www.maatanakyvissa.fi.

* Lauantaina 7.12. reissaamme SAVE-yhtyeen jäähyäiskonserttiin Ylivieskaan. Liput 10€, kyytimaksu 10€. Ilmoittautumiset Alpolle p. 050-588 49 07.

Jos jokin jäi askarruttamaan, niin kysele lisätietoa Alpolta.

Aina on myös juttelumahdollisuus nuorisotyön työväen kanssa, eli tule turisemaan jos jokin painaa mieltäsi tai vaikkapa meinaat haljeta ilosta. Sitäkin varten me täällä olemme. :)