nuoria ruohikolla

Nuorille

Tule mukaan!

Viitasaaren seurakunnan nuortentoiminta kutsuu mukaan monenlaiseen:

Takataskulla perjantaisin avoimet ovet ja nuortenillat klo 16-22

Voit tulla Takikselle touhuamaan kaikenlaista: juttelemaan, hiljentymään, viettämään aikaa, tekemään läksyjä, pelaamaan biljardia tai pingistä, kuuntelemaan musiikkia, napostelemaan omia tai Takataskulla tarjolla olevia eväitä ja tietty, jos haluat kokeilla Takataskun monipuolista lautapelivalikoimaa, niin eiköhän sieltä löydy jokin mukava peli sinullekin pelattavaksi lautapelikerhonkin merkeissä.

Nuortenilta on Takataskun perjantai-illan ohjelmallinen osio ja se katkaisee hetkeksi avoimien ovien illan. Aloittelemme n. klo 18.00 pohdinnalla elämästä ja uskosta nuorten maailmassa. Pistämme tassuja ristiin, laulamme Nuoren seurakunnan laulukirjan lauluja ja vietämme hetken elämän isojen kysymysten äärellä. Nuorteniltaosuuden päätyttyä avoimien ovien ilta jatkuu normaalisti n. klo 22 saakka.

Torstaisin Areenalla nuorten sählykerho

klo 15.05-16.00 (7-9lk ja lukio&ammattikouluikäiset). Kerho aloittaa toimintansa Hurrikaanissa torstaina 6.9. klo 15.05. Tuolloin et tarvitse mukaan mailaa tai palloa. Kerho toteutetaan yhteistyössä Viitasaaren Viestin sählyjaoksen kanssa.

Areenalle sählykerho pääsee siirtymään vasta viikolla 44, eli torstaina torstaina 1.11.

Sählykerhoon ilmoittautuminen hoituun tämän linkin kautta.

Isostoiminta

Voit ilmoittautua isostoimintaan, eli isoskoulutukseen tämän linkin kautta

Ja täältä löydät uusien aloittavien isosten infokirjeen

Isoisleiri, syksy: 26.-28.10.2018. I- ja II-vuosikurssien yhteinen leiri. Isosleirit alkavat perjantai-iltana klo 18.00 ja päättyvät sunnuntaiaamuna kirkossa vietettävään jumalanpalvelukseen. Ilmoittautumiset tämän linkin kautta.

Varustelista kaikille leireille: * Lakanat ja tyynynliinan (ei makuupussia!), * Raamatun, * Muistiinpanovälineet, * Ulkoiluvarusteet, * Peseytymisvälineet, * Vaihtovaatetta, * Lisäksi tarvitset isosleireille mukaan isoskoulutuskirjan ja kansion. (Nämä saat koulutuksen aikana.)

Avustajatoiminta

Avustajatoiminta on seurakunnan nuoriso- ja diakoniatyön yhteinen toimintamuoto ja tavallaan myös pienimuotoinen koulutus. Avustajatoiminnan kautta pääset tutustumaan monenlaisiin tapoihin toimia erilaisten ihmisryhmien parissa.

Syksyllä tälle sivulle tulee taas tietoa uudesta avustajatoiminnan ryhmästä.

Bänditoiminta ja esim. messujen musajutut

Nuorten leirit Lummeniemessä

Syysleiri 2018: 28.-30.9.2018 perjantaista sunnuntaihin. Leirin ohjelmaan sisältyy monenlaista itsensä ilmaisemiseen liittyvää. Yksi leirin vetäjistä on hyvinvointikirjoittaja Jarna Pihlajamäki ja siten leiri sopii erinomaisesti kirjoittamisesta kiinnostuneille. Leirillä on mukana myös viime kesän kesäteologimme Liisa Ruusukallio, joten hauskaa säpinää piisaa! :) Toki mukaan mahtuu kaikkea muutakin mukavaa leiritoimintaa, kuten esimerkiksi lauantain iltanuotio. Leirin hinta on 20€ ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä nettipankkimaksuna, eli ilmoittautumiseen tarvitset vanhemman kaveriksi. Ilmoittautumaan pääset tätä kautta.

Isoisleiri, syksy: 26.-28.10.2018. I- ja II-vuosikurssien yhteinen leiri. Isosleirit alkavat perjantai-iltana klo 18.00 ja päättyvät sunnuntaiaamuna kirkossa vietettävään jumalanpalvelukseen. Leirin pääteeksi seurakuntatalolla järjestetään tulevan kesän riparien infotilaisuus, eli isosilla on mahdollisuus tutustua vuoden 2019 ripariporukoihin jo tuolloin. Leiri-ilmoittautumiset hoituvat tämän nettilinkin kautta.

Nuorten retket ja tapahtumat

Ohessa tällä hetkellä tiedossa olevat retket ja tapahtumat. Muutoksia ja lisäyksiä voi tulla:
* Torstaina 25.10. Viitasaarella vierailee SAVE-yhtye. Päivällä on koululaiskonsertti ja illalla Iltakonsertti Areenalla klo 18.00 alkaen. Konserttiin kutsutaan erityisesti vuoden 2019 rippikoululaisia ja he saavat siitä ensimmäisen riparimerkinnän rippikoulukorttiinsa. Vapaa pääsy.

* Maata Näkyvissä-festarit Turussa 16.-18.11. Kyydit, pääsyliput kolmelle päivälle, majoitus 2-4 hengen huoneissa Turun Kristillisellä opistolla sekä osa ruokailuista (Pe ja la iltapalat, la ja su aamupalat, la ja su lounaat sekä la päivällinen)  95€. II-vuosikurssin isosille alennettu hinta 80€. Festareiden ohjelma löytyy toukokuusta alkaen tuolta: www.maatanakyvissa.fi.

Jos jokin jäi askarruttamaan, niin kysele lisätietoa Alpolta.

Aina on myös juttelumahdollisuus nuorisotyön työväen kanssa, eli tule turisemaan jos jokin painaa mieltäsi tai vaikkapa meinaat haljeta ilosta. Sitäkin varten me täällä olemme. :)

Vuoden 2018 kesä- ja syyskauden esite nuorisotyöstä. Esite on PDF-muodossa