nuoria ruohikolla

Nuorille

Takatasku ja nuorisotyö

Takataskulla on avoimet ovet keskiviikkoisin klo 16.00-18.00 ja perjantaisin klo 15.00-22.00.

Voit tulla Takikselle touhuamaan kaikenlaista: juttelemaan, hiljentymään, viettämään aikaa, tekemään läksyjä, pelaamaan biljardia tai pingistä, kuuntelemaan musiikkia, napostelemaan omia tai Takataskulla tarjolla olevia eväitä ja tietty, jos haluat kokeilla Takataskun monipuolista lautapelivalikoimaa, niin eiköhän sieltä löydy jokin mukava peli sinullekin pelattavaksi lautapelikerhonkin merkeissä.

Nuortenilta on Takataskun perjantai-illan ohjelmallinen osio ja se katkaisee hetkeksi avoimien ovien illan. Aloittelemme n. klo 19.00 pohdinnalla elämästä ja uskosta nuorten maailmassa. Pistämme tassuja ristiin, laulamme Nuoren seurakunnan laulukirjan lauluja ja vietämme hetken elämän isojen kysymysten äärellä. Nuorteniltaosuuden päätyttyä avoimien ovien ilta jatkuu normaalisti n. klo 22 saakka.

Isostoiminta

* Kevään isosleiri 2022:  18.-20.3.2022. I- ja II-vuosikurssien yhteinen leiri Pihtiputaan Tahkoniemessä. Isosleiri alkavat perjantai-iltana klo 18.00 ja päättyy sunnuntaiaamuna Pihtiputaan kirkossa vietettävään jumalanpalvelukseen. Leiri toteutetaan yhteistyössä Pihtiputaan ja Kinnulan seurakuntien kanssa.

Varustelista kaikille leireille: * Lakanat ja tyynynliina (ei makuupussia!), * Raamattu, * Muistiinpanovälineet, * Ulkoiluvarusteet, * Peseytymisvälineet, * Vaihtovaatetta, * Lisäksi tarvitset isosleireille mukaan isoskoulutuskirjan ja kansion. (Nämä saat koulutuksen aikana.)

Avustajatoiminta

Avustajatoiminta on seurakunnan nuoriso- ja diakoniatyön yhteinen toimintamuoto ja tavallaan myös pienimuotoinen koulutus. Avustajatoiminnan kautta pääset tutustumaan monenlaisiin tapoihin toimia erilaisten ihmisryhmien parissa.

Tule Takiksella tai diakoniatoimistolla vetämään meitä työntekijöitä hihasta ja ideoidaan yhdessä mitä kaikkea voisimme avustajatoiminnan kautta tehdä. :)

Bänditoiminta ja esim. messujen musajutut

Takataskulla on vallan toimiva bändikämppä. Tervetuloa soittelemaan tai pohtimaan bändiprojekteja. :)

Nuorten leirit Lummeniemessä ja kirkossa

Varustelista kaikille leireille: * Lakanat ja tyynynliinan (ei makuupussia!), * Raamatun, * Muistiinpanovälineet, * Ulkoiluvarusteet, * Peseytymisvälineet, * Vaihtovaatetta, * Lisäksi tarvitset isosleireille mukaan isoskoulutuskirjan ja kansion. (Nämä saat koulutuksen aikana.)

Nuorten retket ja tapahtumat

Ohessa tällä hetkellä tiedossa olevat retket ja tapahtumat. Muutoksia ja lisäyksiä voi tulla:

* Perjantaina 25.2. vietämme Takataskun yö-tapahtumaa lanien merkeissä. Tervetuloa Takikselle viettämään lähes vuorokauden mittaista hiihtoloman aloitusta!

* Keskiviikkona 2.3. järjestämme retken Jyväskylän Megazoneen ja RAX:iin. Kyyti, Megazone ja pizzalounas RAX:issa yhteensä 25€. Ilmoittautumiset oheisen linkin kautta perjantaihin 25.2. klo 18.00 mennessä.

* Pääsiäispäivänä 17.4. kirkossa konsertoi Gospel Covertajat-yhtye

* 6. tai 7.6. Viitasaarelle tulee esiintymään CUMINA-musiikkiryhmä. Tästä konsertista ja tapahtumasta tulee myöhemmin lisätietoa.

Aina on myös juttelumahdollisuus nuorisotyön työväen kanssa, eli tule turisemaan jos jokin painaa mieltäsi tai vaikkapa meinaat haljeta ilosta. Sitäkin varten me täällä olemme. :)