nuoria ruohikolla

Nuorille

Takatasku ja nuorisotyö

Takataskulla on avoimet ovet keskiviikkoisin klo 16.00-18.00 ja perjantaisin klo 15.00-22.00. (Kesän aikana Taskulla ei ole toimintaa kuin keskiviikkona 7.7. Taskun syyskausi alkaa keskiviikkona 11.8.)

Voit tulla Takikselle touhuamaan kaikenlaista: juttelemaan, hiljentymään, viettämään aikaa, tekemään läksyjä, pelaamaan biljardia tai pingistä, kuuntelemaan musiikkia, napostelemaan omia tai Takataskulla tarjolla olevia eväitä ja tietty, jos haluat kokeilla Takataskun monipuolista lautapelivalikoimaa, niin eiköhän sieltä löydy jokin mukava peli sinullekin pelattavaksi lautapelikerhonkin merkeissä.

Nuortenilta on Takataskun perjantai-illan ohjelmallinen osio ja se katkaisee hetkeksi avoimien ovien illan. Aloittelemme n. klo 19.00 pohdinnalla elämästä ja uskosta nuorten maailmassa. Pistämme tassuja ristiin, laulamme Nuoren seurakunnan laulukirjan lauluja ja vietämme hetken elämän isojen kysymysten äärellä. Nuorteniltaosuuden päätyttyä avoimien ovien ilta jatkuu normaalisti n. klo 22 saakka.

Isostoiminta

Uuden isoskoulutuksen info- ja esittely perjantaina 3.9. klo 15.15 Takataskulla. Tule mukaan kuulostelemaan, että mitä se isostoiminta oikein pitää sisällään tulevan vuoden aikana. :)

* Syksyn Isosleiri 2021:  8.-10.10.2021. I- ja II-vuosikurssien yhteinen leiri. Isosleirit alkavat perjantai-iltana klo 18.00 ja päättyvät sunnuntaiaamuna kirkossa vietettävään jumalanpalvelukseen. Leiri toteutetaan yhteistyössä Pihtiputaan ja Kinnulan seurakuntien kanssa.

Varustelista kaikille leireille: * Lakanat ja tyynynliina (ei makuupussia!), * Raamattu, * Muistiinpanovälineet, * Ulkoiluvarusteet, * Peseytymisvälineet, * Vaihtovaatetta, * Lisäksi tarvitset isosleireille mukaan isoskoulutuskirjan ja kansion. (Nämä saat koulutuksen aikana.)

Avustajatoiminta

Avustajatoiminta on seurakunnan nuoriso- ja diakoniatyön yhteinen toimintamuoto ja tavallaan myös pienimuotoinen koulutus. Avustajatoiminnan kautta pääset tutustumaan monenlaisiin tapoihin toimia erilaisten ihmisryhmien parissa.

Tule Takiksella tai diakoniatoimistolla vetämään meitä työntekijöitä hihasta ja ideoidaan yhdessä mitä kaikkea voisimme avustajatoiminnan kautta tehdä. :)

Bänditoiminta ja esim. messujen musajutut

Takataskulla on vallan toimiva bändikämppä. Tervetuloa soittelemaan tai pohtimaan bändiprojekteja. :)

Nuorten leirit Lummeniemessä ja kirkossa

* Nuorten syysleiri ja samalla kummankin riparin jatkisleiri 10.-12.9.2021

Varustelista kaikille leireille: * Lakanat ja tyynynliinan (ei makuupussia!), * Raamatun, * Muistiinpanovälineet, * Ulkoiluvarusteet, * Peseytymisvälineet, * Vaihtovaatetta, * Lisäksi tarvitset isosleireille mukaan isoskoulutuskirjan ja kansion. (Nämä saat koulutuksen aikana.)

Nuorten retket ja tapahtumat

Ohessa tällä hetkellä tiedossa olevat retket ja tapahtumat. Muutoksia ja lisäyksiä voi tulla:

* To 4.11. klo 18.00 - 22.00 Juhani Tikkanen yhtyeineen sekä FRESH Viitasaari Areenalla. Vapaa pääsy.

* Maata Näkyvissä-festarit pyritään järjestämään 19.-21.11.2021. Lisätietoa tuolta: www.maatanakyvissa.fi. Linkki avautuu uudessa välilehdessä

* Nuorten pikkujoulujuhla Takataskulla tai Lummeniemessä lauantaina 18.12. klo 18.00. Artisteina Inka-Erika ja Nea-SofiaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Jos jokin jäi askarruttamaan, niin kysele lisätietoa Alpolta.

Aina on myös juttelumahdollisuus nuorisotyön työväen kanssa, eli tule turisemaan jos jokin painaa mieltäsi tai vaikkapa meinaat haljeta ilosta. Sitäkin varten me täällä olemme. :)