Uutislistaukseen

Seurakuntapastorin viransijaisuus haettavana

Viitasaaren seurakunnassa on avoinna seurakuntapastorin viransijaisuus ajalle 1.6.–31.12.2017.

Viitasaaren seurakuntaan kuuluu noin 5500 jäsentä. Työntekijöitä seurakunnassa on 17, joista kaksi pappeja. Seurakuntapastorin tehtäviin kuuluu jumalanpalvelusten, toimitusten ja muun papin perustyön ohella kasvatus- ja lähetystyö yhdessä toisten työntekijöiden kanssa. Arvostamme näin ollen kykyä myös nuorten kanssa toimimiseen.

Seurakuntapastorin palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 601 mukaan. Kyseessä on vuorotteluvapaan sijaisuus, joten siihen voidaan palkata vain TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö, joka on
• ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
• alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai
• vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Hakemukset seurakuntapastorin virkaan tulee toimittaa 8.3.2017 klo 15 mennessä Lapuan hiippakunnan tuomiokapituliin KirkkoHR-palvelun kautta. Haastatteluun kutsuttavien haastattelupäivä on seurakunnassa 5.4. ja mahdollisesti tuomiokapitulissa (vihkimystä hakeville) 17.3.

Tarkempia tietoja Viitasaaren kaupungista ja seurakunnasta löytyy netistä: http://www.viitasaari.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä sekä http://www.viitasaarenseurakunta.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Lisätietoja avoinna olevasta viransijaisuudesta antavat kirkkoherra Antti Hiltunen (050 588 4902 / antti.hiltunen@evl.fi) sekä Lapuan tuomiokapitulista vs. hiippakuntapastori Jaakko Antila (jaakko.antila@evl.fi / 040 777 3210).

Tämä on lyhennelmä hakuilmoituksesta. Lue se kokonaan tästä:

https://rekry.evl.fi/rekry2/#/job/12249?portal=rekry2Linkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Lue myös aiempi uutinen kirkkoherran vuorotteluvapaalle jäämisestä. Vuorotteluvapaalle jäävää kirkkoherraa sijaistaa seurakuntapastori, jolle nyt haetaan siksi aikaa sijaista seurakuntapastoriksi.

TS

23.2.2017 11.53