Uutislistaukseen

Laura Malmivaaran näyttely Citygalleriaan

Valokuvaaja, näyttelija Laura Malmivaaran näyttely Kuivuudessa kasvaa toivo on nähtävissä Wiitakeskuksen Citygalleriassa. Avajaistilaisuus on sunnuntaina 20.10. klo 13, jolloin Malmivaara itsekin on paikalla.

Malmivaara tutustui Suomen Lähetysseuran kehitysyhteistyöhön Tansanian Kishapussa viime vuoden syksyllä. Hän kuvasi erityisesti alueen naisia ja tyttöjä. Alue kärsii kuivuudesta, jota ilmastonmuutos on pahentanut. Lähetysseura auttaa yhteisöjä alueella mm. edistämällä puiden istutusta, kouluttamalla ihmisiä käyttämään kuivuutta kestäviä viljelylajeja ja parantamalla vesi- ja sanitaatiojärjestelmiä.

Avajaisissa on paikalla myös Kishapussa työskennellyt Suomen Lähetysseuran lähetti Mikko Pyhtilä. Näyttely on kiertänyt jo joissakin paikoin eri puolilla Suomea. Viitasaarella se on maanantaihin 4. marraskuuta asti. Viitasaarella näyttelyn toteuttavat Viitasaaren seurakunta ja Suomen Lähetysseura.

Laura Malmivaara on tunnettu näyttelijä ja toiselta ammatiltaan valokuvaaja. Kuva: Alpo Syvänen, kuvattu Jyväskylän Lähetysjuhlilla.

Laura Malmivaaran näyttelyn nimi on Kuivuudessa kasvaa toivo. Näyttelykuva: Laura Malmivaara

 

 

 

 

 

18.10.2019 16.07