Tiedotusilta vaaleista on to 23.8. klo 18 Pikkusalissa.

Seurakuntavaaleissa pääset vaikuttamaan oman seurakuntasi tulevaisuuteen

Marraskuussa 2018 äänestetään seurakuntaasi uudet päättäjät seuraavaksi neljäksi vuodeksi. He päättävät siitä, millaisia linjauksia  seurakunnassa seuraavina vuosina tehdään ja mihin varoja käytetään. Luottamushenkilöt valitsevat myös jäseniä kirkolliskokoukseen, jossa päätetään kirkon yhteisistä asioista.

Vaaleihin valmistauminen Viitasaarella on alkamassa. Ehdokaslistojen kokoajat saavat tarvittavat asiapaperit kirkkoherranvirastosta. Voit myös ladata ne täältä.

Aineistoa lisätään myös tänne seurakunnan omalle vaalisivulle vähitellen.

Millainen on sinun seurakuntasi?
Haluatko vaikuttaa?

Tiedotusilta
vaaleista to 23.8. klo 18-19.30 seurakuntatalon pikkusalissa. Kahvin lomassa infoa ja keskustelua valitsijayhdistyksien perustamisesta, ehdokkaaksi asettumisesta sekä valtuuston tehtävistä. Tule kuulolle jos vähänkin kiinnostaa ! Mukana mm kirkkoherra Antti Hiltunen ja nykyisiä valtuutettuja. #minunkirkkoni

Asetu ehdolle

Kiinnostaako sinua vaikuttaminen omassa seurakunnassasi? Haluaisitko uudistaa toimintaa? Asetu rohkeasti ehdolle, huomisen kirkkoa tehdään nyt!

Lisätietoja ehdokasasettelusta

Kuka voi olla ehdokas?

Ehdokkaaksi voi asettua konfirmoitu kirkon jäsen, joka

• täyttää 18 vuotta viimeistään 18.11.2018.
  • on seurakunnan jäsen viimeistään 17.9.2018.
  • antaa kirjallisen suostumuksen ehdokkaaksi asettumisesta
  • on kristillisestä vakaumuksestaan tunnettu
  • ei ole vajaavaltainen

Seurakuntavaalit järjestetään 18.11.2018