Kuvassa on vaalin tunnus Minun kirkkoni.

Seurakuntavaaleissa pääset vaikuttamaan oman seurakuntasi tulevaisuuteen

Marraskuussa 2018 äänestetään seurakuntaasi uudet päättäjät seuraavaksi neljäksi vuodeksi. He päättävät siitä, millaisia linjauksia  seurakunnassa seuraavina vuosina tehdään ja mihin varoja käytetään. Luottamushenkilöt valitsevat myös jäseniä kirkolliskokoukseen, jossa päätetään kirkon yhteisistä asioista.

Vaaleihin valmistauminen Viitasaarella on alkamassa. Ehdokaslistojen kokoajat saavat tarvittavat asiapaperit kirkkoherranvirastosta. Voit myös ladata ne täältä.

Aineistoa lisätään myös tänne seurakunnan omalle vaalisivulle vähitellen.

Millainen on sinun seurakuntasi?
Haluatko vaikuttaa?

Kirkkovaltuutettuna olet aktiivisesti vaikuttamassa ja päättämässä.
Äänestämällä vaikutat!
#minunkirkkoni

Yhden listan vaalit

Seurakuntavaaleissa Viitasaarella on vain asetettu vain yksi ehdokaslista. Sen nimi on Yhdessä olemme enemmän.

Ehdokkaat:
Aula Maria Kaisa, Glad Hannu, Hakonen Sari, Halonen Juhani, Hämäläinen Tuulikki, Jämsen Pertti, Kauppinen Kristiina, Kautto Kalle, Kellokangas Marika, Keurulainen Kari, Koivisto Päivi, Koivumäki Eeva, Koskenkorva Arja, Kuronen Raija, Körkkö-Närhi Eija, Leivonen-Majaniemi Päivi, Linna Sisko, Moilanen Keijo, Muittari Ritva, Paananen Alli, Paananen Mervi, Pietiläinen Arvo, Pulkkinen Eero, Puttonen Seija, Pöntiö Pirjo, Raitio Sari, Rossi Vieno, Ruuska Marjatta, Räsänen Elina, Salmela Taina, Siltanen Tuija ja Toikkanen Tuomo.

Ehdokaslistan kuvaus:

Olemme erilaisia ja eri taustaisia ihmisiä. Toimimme ihmisläheisen, avaran ja välittävän kotiseurakunnan puolesta. Viitasaarella on hyvä yhteishenki, jota haluamme jatkaa. Kohdataan kaikki arvostaen, autetaan lähimmäistä ja osallistetaan kaikenikäiset.

Käytä ääntäsi seurakuntavaaleissa - sillä on merkitystä

Seurakuntavaaleissa saavat äänestää viimeistään vaalipäivänä 16 vuotta täyttävät evankelis-luterilaisen kirkon jäsenet. Rippikoulua tai konfirmaatiota ei edellytetä äänestämiseen, kirkon jäsenyys riittää.

Seurakuntavaalien varsinainen vaalipäivä on 18.11.2018 Ennakkoäänestys on 6.-10.11.2018.

Seurakuntavaalit järjestetään 18.11.2018