Tapahtuma on hetkellisesti pois käytöstä.

Toivon säveliä - Leo Louhivaara

Vuoden 1989 tangoprinssin Leo Louhivaaran hengellisen musiikin konsertti Viitasaaren seurakuntatalolla. Iltateetarjoilu. Vapaaehtoinen kolehti Suomen Raamattuopiston kotimaan työlle.
pe 22.3.2019 klo 9.00 - la 23.3.2019 klo 23.59

Kauppojen ovilla

YV-lipaskeräys

Suomessa vuoden 2019 yhteisvastuuvaroin tuetaan vähävaraisten lasten ja nuorten opiskelua esimerkiksi avustamalla maksullisten opiskeluvälineiden hankinnassa Kirkon diakoniarahaston kautta. Keräysvaroja käytetään myös monipuoliseen avustustyöhön paikallisseurakuntien kautta. Ulkomailla yhteisvastuuvaroin autetaan katastrofien ja konfliktien aiheuttamissa hätätilanteissa pahiten kärsineitä ihmisiä, tänä vuonna erityisesti nuoria. Keräysvaroin tuetaan koulunsa keskeyttämään joutuneiden oppilaiden paluuta takaisin kouluun, jaetaan koulu- ja hygieniatarvikkeita sekä autetaan koulumaksuissa. Syrjäseuduille koulutetaan lisää päteviä opettajia ja rakennetaan turvallisia kouluja.