Tule tutustumaan kirkkoon kirkkoseikkailuviikolla

7.5.2022 19.41

Äitienpäivästä alkaa kirkkoseikkailuviikko. Seuraavan viikon aikana on eri ryhmille monenlaista mielenkiintoista kirkossa. Nyt saadaan tutustua peruskorjattuun kirkkoon!

Aikuisille on kaikille avoin kirkkoesittely tiistaina 10.5. klo 18. Kirkkoa esittelemässä on kirkkoherra Antti Hiltunen. Mukaan voi tulla ilman ennakkoilmoittautumista.

Nuorille on kirkkoseikkailutapahtuma keskiviikkona 11.5. klo 15.30 otsikolla ”Kuikuile kirkon kätköt”. Tavallisesta poiketen nuorisotila Takatasku seurakuntatalolla ei keskiviikkoiltana ole auki, joten kannattaa suunnistaa kirkon kulmille, jossa väkeä odottaa ainakin nuoriso-ohjaaja Alpo Syvänen.

Viikon aikana kirkossa on erikseen tuokioita esimerkiksi päiväkerholaisille ja varhaisnuorille. Keskiviikkoaamuna kirkkoon odotetaan keskiviikkokerholaisia.

Kirkkoseikkailuviikko huipentuu kuudesluokkalaisten yöhön kirkossa. Yö kirkossa -tapahtuma alkaa perjantai-iltana ja päättyy lauantaiaamuna. Ohjelmassa on mm. hautausmaasuunnistusta, kellotapulin salareittiseikkailua, jumalanpalvelus ja tietenkin ruokailua, koska kirkossa ollaan tosiaan koko yö. Partiolaiset ovat osittain mukana tapahtumassa.

TS