Pyhäinpäivän viikonlopun ohjelma

29.10.2020 14.51

Kaipaus on arvokasta, vaikka se on usein myös raskasta. Kaipaamme heitä, ketkä ovat olleet meille tärkeitä. Pyhäinpäivän viikonloppuna on monta tilaisuutta hiljentyä yksin tai yhdessä muistamaan heitä, jotka ovat jo perillä. Sunnuntain messussa on myös seurakuntapastori Juha Summalan virkaansiunaaminen.

- Perjantailive seurakunnan Facebookissa ja kotisivun etusivulla on pe 30.10. klo 10, jolloin kirkkoherra Antti Hiltunen kertoo pyhäinpäivästä ja jotain myös jo kirkkoremontista, josta infotaan lähiaikoina lisää. Tallenne tulee pian tämän jälkeen nähtäväksi Facebookiin, josta on upotus kotisivun etusivulla.

- Pyhäinpäivän aaton iltamusiikki Miserere pe 30.10. klo 18 kirkossa. Kaisamari Hiltunen, viulu, ja Riitta Kotisara, piano, cembalo. Vapaaehtoinen ohjelmamaksu srk:n lähetystyölle.

- Pyhäinpäivän hartaus la 31.10. klo 13 kappelissa.

- Lasten ja perheiden pyhäinpäivähartaus la 31.10. klo 15 kirkossa. Voit ottaa mukaan oman kynttilän tai sitten hartauden lopuksi saat kirkon ulko-ovelta kynttilän, ja viemme ne yhdessä ulos Syli-patsaalle.

- Sanajumalanpalvelus la 31.10. klo 18 kirkossa. Pyhäinpäivä. Pyhien yhteys. Antti Hiltunen. Virret 146, 276, 626, 630, 343:1,5-6. Radiointi Järviradioon 89,6 MHz ja suora videolähetys nähtävissä Facebookista ja kotisivujen etusivulta. Luetaan viime pyhäinpäivän jälkeen kuolleiden seurakuntalaisten nimet. Iltajumalanpalveluksessa kirkossa on tilaa viime pyhäinpäivän jälkeen kuolleiden kolmelle läheiselle koronan vuoksi.

- Messu su 1.11. klo 10 kirkossa. Uskon perustus. Antti Hiltunen. Virret 181, 726, 170, 310:1-, 227, 172. Seurakuntapastori Juha Summalan virkaansiunaaminen. Radiointi Järviradioon 89,6 MHz ja suora videolähetys Facebookiin ja kotisivun etusivulle.