Ristipistot -palstalla kirjoittajat vaihtuvat.

Palstaa julkaistaan myös paikallislehti Viitasaaren Seudussa.

Ristipistoja

Keskikesässä

Olemme keskikesän kynnyksellä. Aika rientää kovaa vauhtia syksyyn päin. Mutta kesä on hehkeimmillään ja se on oikein hyvä juttu. Kesä on ollut erikoisen lämmin ja haittaa aika paljon työntekoa. Ötököitä on ollut ihan riittävästi, joka jonniin verran haittaa olemista. Mutta ötökät kuuluvat kesään.

Maailmalla käydään kauheaa sotaa monessa maassa. Se on erittäin surkeaa, mutta eihän me voida sille mitään. Suomessa kuitenkin saamme vielä elää rauhassa.

Viitasaaren seurakunta kuitenkin auttaa ukrainalaisia ja viitasaarelaisia nuoria, vanhuksia ja ruoka-avustuksilla heitä, joilla ei mene kovin hyvin. Seurakunta on avustamassa isosti seurakuntalaisia. Olen erittäin tyytyväinen seurakunnan toimintaan, olkaa myös seurakuntalaiset tyytyväisiä tällaiseen toimintaan.

Oikein mukavaa kesän jatkoa ja Jumalan siunausta teille kaikille, viitasaarelaiset, ja toivotaan sodan loppumista.

Arvo Pietiläinen, kirkkovaltuuston jäsen

Aiemmin julkaistuja Ristipistoja