Ristipistot -palstalla kirjoittajat vaihtuvat.

Palstaa julkaistaan myös paikallislehti Viitasaaren Seudussa.

Ristipistoja

Kiitos!

Seurakuntamme palkittiin joka toinen vuosi jaettavalla Lapuan hiippakunnan Lehti-tunnustuksella. Saimme palkinnon Yhteinen työ -toimintamallista. Palkitsemiskriteereissä mainittiin työalat ylittävä työnteon malli, yhteistyö kaupungin ja seurakuntien kanssa ja seurakuntalaisten mukana olo. Työ on yhteistä, jota jokainen työntekijä ja seurakuntalainen voi omalla osaamisellaan ja mahdollisuuksillaan tehdä. Palkinto on meidän kaikkien yhteinen. Kiitos kuuluu siis aivan jokaiselle!

Kiitos käsityöntaitajille, joiden töitä saamme jakaa eteenpäin. Kiitos päättäjille ja tukiryhmäläisille, jotka ideoivat ja toteuttavat työntekijöiden kanssa työtä ja tapahtumia. Kiitos isosille ja kerhojen vetäjille! Kiitos jumalanpalvelusryhmäläisille, jotka elävöittävät jumalanpalveluksiamme, kuten myös upeat musiikin taitajat ja kuorolaiset. Upeaa, kun käytätte taitojanne meidän kaikkien iloksi! Eväsreppu ei toimisi ilman sitoutunutta vapaaehtoisjoukkoa ja kiitos ruokien kuljettajille ja pussittajille. Kirpparia ei olisi ilman tavaraa ja sen järjestelijöitä. Lähetystyössä on ihmisiä, jotka jaksavat olla mukana lähetyksen tukemisessa monin tavoin. Saattohoidon tukihenkilöt kulkevat kuolevien rinnalla ja ystäväpalvelun ihmiset auttavat ikäihmisiä. Rukous- ja raamattupiirit toimivat vapaaehtoisvoimin. Kylien aktiivit järjestävät kylille toimintaa. Ja ties mitä muuta…

Kaikkea emme edes tiedä, mitä upeaa työtä te seurakuntalaiset teette. Seurakuntatyö on meidän yhteinen työ. Olemme kaikki Taivaan Isän työväkeä tasaveroisina ja joukkoon sopii uusiakin tekijöitä. Jatketaan työtä yhdessä!

Kiitollisena Teistä jokaisesta

Anneli Palonen, diakonissa

 

Aiemmin julkaistut ristipistokirjoitukset